2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 545 پست
چقدر شما پیگیر منی واقعاااا حوصله ندارم بخوام باهات بحث کنم بچه جون دیگه زیادی هم داری از حدت پاتو ف ...

حالا فک کردی خیلی لولت بالاس؟😂😂😂😂نه عزیزم یه ادم بی لولی ک زیادی ادعات میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعااااا آدم سطح پایین که میگن ایشونه خودش رو بین بحث بقیه میندازه هیچ درگ درستی هم از موضوع مورد ب ...

تو سطحت پایینه نه ایشون ک در کمال ادب و بیان درست حرفاشو زد

عزیزم من برای خودم متاسفم که برای شما بچه های نهایتا ۱۸تا ۲۰ سال وقت گرانبهای خودمو هدر دادم و راهنم ...

چرا خیلی ادعای سطح بالاییت میشه‌و یه نگاه از بالا ب پایین تو تموم کامنتات دیده میشه 

خیلی رو مخی میدونی؟

چرا خیلی ادعای سطح بالاییت میشه‌و یه نگاه از بالا ب پایین تو تموم کامنتات دیده میشه خیلی رو مخی میدو ...

لطف کن شما هم پات رو از حدت فراتر نذار و برو دنبال افکار پوچت اوکی؟؟کسی که طرز فکرش این مدلی یعنی بچست و من ترجیح میدم با بچه ها بحث نکنم هر موقع بلوغ فکری رو تجربه کردی بیا هم صحبت شیم خداحافظ

لابد شما سطحت پایینه که اینطور میبینی!!!!

چقد کامنت میزاری 

همش میگی خدافظ بازم کامنت میژاری

مث اینک عزت نفس نداری ؟😔😂

دیگ بسه برو خدا روزیتو یجا دیگ بده

چقد کامنت میزاری همش میگی خدافظ بازم کامنت میژاریمث اینک عزت نفس نداری ؟😔😂دیگ بسه برو خدا روزیتو ی ...

فرافکنی نکن من بهت گفتم تو عزت نفست پایینه و همونو داری فرافکنی میکنی به خودم و این یعنی تو ناخودآگاه ذهنت حرفای من برات قابل قبول تره پس خودتو گول نزن 

جواب میدم چون تو هی داری پیگیری میکنی 👍

فرافکنی نکن من بهت گفتم تو عزت نفست پایینه و همونو داری فرافکنی میکنی به خودم و این یعنی تو ناخودآگا ...

چقد اسکولی خدا شفات بده😂😂😂😂

حرفای تو برام قابل قبول ترههه؟ اصلااا حتی یکدرصد

چقد اسکولی خدا شفات بده😂😂😂😂حرفای تو برام قابل قبول ترههه؟ اصلااا حتی یکدرصد

عزیزم لازم نیست بیشتر از این صفات و خصلت های خودتو به من فرافکنی کنی اسکل بیشتر شما هستی که طرز فکرت و سطح علم و سوادت در حد یه بچه ۱۰ سالست با وجود این همه اطلاع رسانی و وجود رسانه ها و اخبار حتما لازم نیست یکی مثل من روانشناس باشه و این مسئله ای که مطرح کردی رو بدونه اینو هر آدم پخته و عاقلی میدونه شما هنوز به بلوغ ازدواج نرسیدی پیشنهاد میکنم سطح علمت رو افزایش بدی و کتاب هم زیاد بخونی

چقدر شما پیگیر منی واقعاااا حوصله ندارم بخوام باهات بحث کنم بچه جون دیگه زیادی هم داری از حدت پاتو ف ...

تو هم کسی نیستی که تعیین سطح و لول کنی. 

اعتماد به نفس هم تا حدی خوبه ، زیاده از حدش خنده داره !! 

خودبرتر بینی هم آدم ها رو جذاب نمیکنه !! 😁

واقعااااا آدم سطح پایین که میگن ایشونه خودش رو بین بحث بقیه میندازه هیچ درگ درستی هم از موضوع مورد ب ...

من بهت توهین کردم؟؟ 

حرف زشتی زدم؟؟ 

صرفا گفتم که خیلی ادعا داری و خودشیفته هستی. 

ولی تو در کمال بی ادبی به من گفتی فضول ، 

گفتی بی عقل ، 

و ... 

که البته خودت رو با این حرف زدنت معرفی کردی. ☺️

وگرنه کاری نداره آدم مثل خودت جوابت رو بده ، ولی خب من مثل تو نیستم. 

2810