2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم رفتن از خونه مادری

بد نیستن ولی من دیگه باهاشون سازگار نیستم

دلیل دومم چون خیلی دوست دارم بچه داشته باشم

رابطه جنسی جزو اولویت های آخرمه

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

بستگی به شخصیت و اعتقادات و خیلی چیزای دیگه داره.

ولی به طور کلی هدف از ازدواج نزدیک شدن به خداس. یعنی "من" خودتو بشکنی و با ادم مقابل که اون هم "من" خودش رو شکسته یه "ما" تشکیل بدین و به سمت او که خداوند هست حرکت کنید.

انس،آرامش، محبت، والد شدن همه ی اینا اهدافی هستن که با ازدواج محقق میشن. 

به قول معروف ازدواج خوبش خیلی خوبه بدش خیلی بده!

آخه خوبیاش چیه؟؟ توی مجردی اختیار با خودته هر وقت می خوای می خوابی هر وقت بخوای بیدار میشی.هر موقع میلت کشید غذا می خوری یه وقت حوصله نداری غذا بپزی حاضری می خوری.اما توی متاهلی خدمتکار بچه هاتی.حالا هر چی هم ازدواجت رویایی و خوب خوب باشه.نمی تونی ازین وظایف لرار کنی

2810