2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 133 پست
چون عقیده مشترکی با استارتر دارم و شما عقیده استارتر رو زیر سؤال بردی و عملا توهین کردی به این تفکر. ...

خب شما و استارتر میتونید هر تصمیمی دوست دارین بگیرین رو زندگی ما هیچ تاثیری نداره قطعااااا ولی همین امثال شماها هستین که کلینیک رو پر میکنین برای مشکلاتتون بعد از ازدواج و تمایل به طلاق چون ملاک هاتون برای زندگی مشترک بچگانه و سطحی 

لطفا دیگه ریپلای نکنید چون سطح فکریمون متفاوته😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اینکه این مورد نشون میده اکثرن انجامش میدن

اکثرا واقعا انجام میدن منم فکر میکردم مثلا فلانی ازش بعیده خودشم رد میکرد ‌بعد میدیدم عه اینم که خیلی وقته میکنه.در هر صورت یجورایی برا همه نیازه فک کنم حالا یکی اینجوری حلش میکنه یکی تو رابطه میره براش بعضیا هم به کارای دیگه دست میزنن

اشک ذوقی به سرخی خون🥲🩸

خب شما و استارتر میتونید هر تصمیمی دوست دارین بگیرین رو زندگی ما هیچ تاثیری نداره قطعااااا ولی همین ...

نمیشه که حرف بزنی و فرار کنی و دستور هم بدی که ریپلای نکنیم !! 

اتفاقا اون خانم که دیشب اعصاب کاربرها رو به هم ریخته بود ، مثل شما خیلی ادعا داشت و می‌گفت روانشناسی خونده و ... 😁

در ضمن خیلی هم بی ادبی. 

ما آدم ها مشکلاتی در طول سال های زندگی پیدا می‌کنیم که ممکنه نیاز به مراجعه به مشاور داشته باشیم. 

پس زیاد به خودت و زندگیت اطمینان نداشته باش که روزگار در حال چرخشه .... ☺️

من هم برای افسردگی و اضطرابم میرم پیش مشاور و همچنین چون دوستان خانوادگی هم داریم. 

راستی دکترا داری یا با مدرک ارشد اینقدر ادعا داری؟!! 

چند سال سابقه داری؟!! 

و ... 

2805
نمیشه که حرف بزنی و فرار کنی و دستور هم بدی که ریپلای نکنیم !! اتفاقا اون خانم که دیشب اعصاب کاربرها ...

فکر نمیکنم نیازی باشه بخوام خودم رو به شما اثبات کنم 

و انرژی بذارم بعدم من طرف صحبتم استارتر بود خوب نیست آدم فضول باشه و خودش رو بندازه وسط صحبت دو نفر بچه جون ، وقتی تو این زمینه علم و تخصصی نداری من هرچیم توضیح بدم فقط خودمو خسته کردم و دلیلی نمیبینم برای اثبات این موضوع به شماااا

خب شما و استارتر میتونید هر تصمیمی دوست دارین بگیرین رو زندگی ما هیچ تاثیری نداره قطعااااا ولی همین ...

چه خوب که اومدم تو سایت و معنی تفاوت سطح فکری رو هم فهمیدم !! ☺️

الان دیگه از هر چند نفری که میبینی ، یکی داره روانشناسی میخونه و متأسفانه بعضی هاشون مثل شما ادعا داره که بسیار هم تبحر و تجربه و دانش داره و بقیه همه بی سواد و بی تجربه !!! 

فکر نمیکنم نیازی باشه بخوام خودم رو به شما اثبات کنم و انرژی بذارم بعدم من طرف صحبتم استارتر بود خوب ...

شما اثبات شده هستی !! 

نیاز به اثبات نداری. 

در ضمن کلماتی که به کار میبری معرف سطح تربیت و ادبته ، پس بیشتر از این نیازی نیست خودت رو نشون بدی !! 

خلاصه حرف اینکه : مشک آن است که خود ببوید ... 

پس این نشون میده شما در برابر کسایی که احساس کنی سطحشون بالاتره احساس ضعف میکنی ترجیح میدم جوابت رو ...

خیلی خوبی. 😁

الان تو سطحت از من بالاتره؟! 

از چه جهت دقیقا؟! 

رشته تحصیلی و دانشگاه من رو میدونی؟؟ 

یا از چیه من خبر داری؟؟ 

چقدر جالب دقیقا اون خانم هم دیشب خودشیفتگی داشت و دچار توهم بود که همه زن ها به چشم حسادت بهش نگاه میکنن و همه زن ها حسودن و ... !! 

راستی یادم رفت بگم حالا هروقت ازدواج کردی و زندگی موفقی داشتی ، از ملاک های بزرگانه و سطح بالای خودت برای بقیه بگو. 

فعلا زیاد منم منم نکن. 

من بات مخالفم که رابطه جنسیو با رابطه عاطفی بین دو طرف یکی میدونی و فکر میکنی کسیکه قبلا سک...س داشته با یک نفر. بعد ازدواج خیانت میکنه چون از بدن زنش خسته میشه!!!!!!در حالیکه خیلیا هستن قبل ازدواج  چون هیچیو تجربه نکردن تازه بعد ازدواج فیلشون یاد هندوستان میکنه

این حقته که معیارای خودتو داشته باشی ایشالله گیرت بیاد همونی ‌که میخوای ولی طرز فکر خوبی نداری چون اگه همه میخاستن اینجوری سطحی ب قضیه نگاه کنن پس هیچ زن و مرد مطلقه ای دیگه نباید ازدواج کنن در حالیکه خیلیا بعد طلاق تازه عشق زندگیشون پیدا میکنن

رابطه جنسی  با رابطه عاطفی خیلی فرقشه

من خودم طرف مقابلم اگه یبار رابطه داشته باشه مهم نیست برام مهم سلامتی بدن و روانشه

اتفاقا بدم میاد از مردایی که تعدد سک...س دارن با انواع زنا چون بنظرم قابل اعتماد نیستن و ممکنه انواع بیماری مقاربتی داشته باشن  ولی یکبار رابطه ایراد نداره(اگه سالم باشن و درگیر بیماری نباشن)

سنت بره بالا درک و معیاراتم عوض میشه سفت واینسا بگو قطعا دیگه ازدواج نمیکنم زمونه جوری عوضت میکنه خودتم نمیفهمی .طرف مقابل ادم حسابی و سلامت باش حله.

سیاه یا سفید نبین دنیارو چون خاکستریه

خیلی خوبی. 😁الان تو سطحت از من بالاتره؟! از چه جهت دقیقا؟! رشته تحصیلی و دانشگاه من رو میدونی؟؟ یا ...

بیس بار گفتی اون خانم دیشبیه اون خانم دیشبیه 

مث ابنکه اون خانم دیشبیه بد روت اثر گذاشته😁😁

من کل پیاما رو خوندم چقد بحث میکنی با اون کاربر؟!!

از اینایی هستی که وقتی به یچی گیر میدن تا فیها خالدون طرفو میکشن بیرون حوصله سر برو رومخ

آقا تو بردی  تو خوب تو عالی 

ول کن دیگه چسبعلی😬

2810