2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 132 پست
امار دست پدرتون و روبا بافی و خیال پردازی دست شمابه هر حال نه به آمار پدر دل ببند نه به خیال خودت چ ...

عزیزم من کاملا مردا رو میشناسم دیگ .... مردی ک من میخام پیدا نمیشه

دارم میگم ازدواج نمیکنم راحتم...

تویی ک احتمالا قبل ازدواجت رابطه داشتی عقیدت اینهاگ منم داشتم همین عقده رو داشتممیگی اصلا مهم نیس ول ...

حالا هنر که نکردی منم رابطه نداشتم تا حالا مدال افتخار که نمیدن اینجوری تهمت میزنی به بقیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا مقید بودن صرفا ربطی به مذهبی بودن نداره وگرنه به قولا اونایی که خیلی مذهبین ولی مقید نیست به ...

بله ولی خب اگر دفت کرده باشین ادما دیگه وجدان ندارن احساس گناه نمیکنن در هیچ رابطه ای

2805
پس ترجیحم اینه تا ابد مجرد باشم تا به عذاب اینجور ازدواجی تن بدم

فقط اینو بهت بگم تو دنیا کلید کنی رو هر چیزی میاد سمتت...

الان گیر دادی به رابطه نداشتن طرف میاد میگه من یوسف هستم ازدواج می کنی با بچه میفهمی فقط کاریماما از زیر دستش سالم در رفته...

پس لطفاً گیر ذهنی برای خودت ایجاد نکن

پسر فامیل ما گیر میداد به دختر چشم گوش بسته میخوام، همه بدن، همه فلانن... آره رفتن واسه دختری که مادرش می‌گفت اصلا همسایه ها نمی‌دونن چنین دختری هست... غافل از اینکه پدر و برادر و خواهرش تو خونه بساط مشروب پهن می کردن و این دختر پای همین بساط علامه دهر شده بود!!!!!

حالا هنر که نکردی منم رابطه نداشتم تا حالا مدال افتخار که نمیدن اینجوری تهمت میزنی به بقیه

مگ گفتم هنر کردم یا دنبال کاپ طلاعم

دارم از درد خودم میگم 

کاش منم مث خیلیای دبگ این موضوع برام مهم نبود

عزیزم من کاملا مردا رو میشناسم دیگ .... مردی ک من میخام پیدا نمیشهدارم میگم ازدواج نمیکنم راحتم...

مطمئن باش همه جور آدمی وجود داره. 

تو جاهایی مثل این سایت بعضی کاربرها به همه القا میکنن که نه همه یجور هستن و انتظار شما زیادیه و ... 

خواسته هات رو از ته دلت فقط از خدا بخواه و با بنده های خدا از جمله تو این سایت درمیون نذار ، چون واقعا بعضی ها فقط ناامیدی رو بهت تزریق میکنن. 💔

مگ گفتم هنر کردم یا دنبال کاپ طلاعمدارم از درد خودم میگم کاش منم مث خیلیای دبگ این موضوع برام مهم نب ...

اسی به عنوان یه مشاور 

بهت میگم اگر آدمی که دوست داشتی سر راهت قرار گرفت در مورد روابط گذشته کنکاش نکن فقط همون آزمایش قبل ازدواج برای اطمینان از نداشتن بیماری کفایت میکنه 

انشالله که خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

2810