2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2023 بازدید | 191 پست
چند سالته؟ خیلی جالبه که از آمار صحبت میکنی ولی هیچ چیزی جز مغلطه نمیگی

۲۳

مغلطه نیست پدرم تو بخش اطلاعات بوده و کلیی مورد دیده و بیان کرده و امار دستشه

پس مرض دارم ازدواج کن واقعا احمقم اگ ازدچاج کنممن اینقد روحیم ضعیفه ک سر هرچیزی افسردگی میگیرم چه ب ...

کسی که ازدواج میکنه باید آگاه باشه سوی دیگه ازدواج خیانت و طلاقه.

اگه آمادگی اینو ندارید وارد رابطه نشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای بعضی دخترا یه مسعله خیلی مهم و برای 90درصد پسرا یه خط قرمز پررنگجالبیش به اینه

بله واقعا جالبه که بعضی از خانم ها خودشون توجیه میکنن که برای مردها این چیزها اگر اتفاق افتاده باشه ، عادیه !!

دارم میگم رل زدن مهم نیس برام چون خودم رل داشتم ولی با رلم کاری نکردم ....اگ قبل من سک.س نکرده باشه ...

اسی باید با یه کسی که مذهبی باشه ازدواج کنی اونم مذهبی واقعی هرچند مذهبیام با اسم صیغه خیلی کارا میکنن وگرنه پسر اینجوری پیدا نمیشه واقعااااا 

2805
من اره چربطی داشت میگم شوهرم بددهن نیست

کلا متوجه نشدی

گفتی گذشته مربوط به گذشته س و اهمیتی نداره و من خودم پاک بودم شوهرم هر چی کرده گفتم مربوط به گذشتشه

گفتم مردا این تفکرو راجب گذشته زن ندارن

گفتی عشق آدم رو عوض میکنه

گفتم تب و تاب عشق میخوابه و مرد فحش خراب میده به زن

دور از جون اگه ناپاک بودی بددهن میشد

مردا گذشته خودشون براشون مهم نیست ولی گذشته زنسون براشون مهمه😊

الان ربطشو فهمیدی؟

چ راحت برای خودت قضاوت میکنی ، من ازدواج دومم بود و طبیعتا یک پسر ۳۰ ساله بااینو مجرده به این معنی ن ...

پس ترجیحم اینه تا ابد مجرد باشم تا به عذاب اینجور ازدواجی تن بدم

۲۳مغلطه نیست پدرم تو بخش اطلاعات بوده و کلیی مورد دیده و بیان کرده و امار دستشه

امار دست پدرتون 

و روبا بافی و خیال پردازی دست شما

به  هر حال 

نه به آمار پدر دل ببند نه به خیال خودت چنگ بزن

مشخصه درکی از مرد ها نداری شناختی نداری ازشون....

اون چیزی که تو سر توه خیلی آرمانی هست‌ میتونم بهت قول بدم ضربه میخوری با این تفکر های غیر واقع بین بری جلو 

تویی ک احتمالا قبل ازدواجت رابطه داشتی عقیدت اینهاگ منم داشتم همین عقده رو داشتممیگی اصلا مهم نیس ول ...

نه گلم من مشاوره میدم خیانت ربطی به رابطه قبل ازدواج نداره اصلا خیلیا بودن مراجعام که بعد ازدواج خیانت کردن و زنشون اولین جنس مخالف زندگیشون بوده خیلی سال بوده ازدواج کردن

همونطور که بین دخترا ،دختری مثل تو هست 

بین اقایونم هست 

رفیقم تو یه شرکت معروف کار میکنه از نظر مالی و شغلی چیزی کم نداره  هیچ وقت اینجوری نبود و خدام در عوض یکی عین خودشو گذاشت سر راهش ...

با اونکه قبلش با یه ادم مسئله دار دوست بود ولی خدا بهترینشو براش گذاشت 

مثال اینجوری زیاد دیدم 

همونجوری که تو جامعمون دخترابی مثل شما هستن پسراهم این مدلی وجود دارن 

مردایی که برا خودشونم ارزش قائل هستن 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

برای بعضی دخترا یه مسعله خیلی مهم و برای 90درصد پسرا یه خط قرمز پررنگجالبیش به اینه

الان کلا یه جوری وانمود میشه که گذشته طرف اصلا مهم نیست تو برخورد اول از طرف پسرا برای پیشنهاد دوستی مخصوصا ولی همینا به وقت ازدواج اکثرا دخترا رو هرزه با روابط زیاد میدونن و دنبال دخترای بدون هیچ رابطه ای حتی علاقه مندی به کسی هستن دخترا هم فکر میکنن اگه با یه شکارچی ازدواج کردن افتخار بزرگی کسب کردن

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
اسی باید با یه کسی که مذهبی باشه ازدواج کنی اونم مذهبی واقعی هرچند مذهبیام با اسم صیغه خیلی کارا میک ...

اتفاقا مقید بودن صرفا ربطی به مذهبی بودن نداره وگرنه به قولا اونایی که خیلی مذهبین ولی مقید نیست به یه کلاه شرعی کاری که نبایدو میکنن اسی باید کسیو پیدا کنه که مقییید باشه

[QUOTE=361426712]بله واقعا جالبه که بعضی از خانم ها خودشون توجیه میکنن که برای مردها این چیزها اگر ا ...

همیشه میگم افکار بعضی از زن ها اگر درست بشه ، بخش مهمی از مشکلات تو این زمینه ها حل میشه. 

از ماست که بر ماست ... 

2810