2777
2789
عنوان

چیکار کنم این فکرها نیاد تو سرم

128 بازدید | 6 پست

تو زندگیم خیلی جا ها خدا کمکم کرده معجزه هاشو به چشم دیدم 

هر حاجتی داشتم برآورده کرده

جوری نیستم ک یکسره قرآن و نماز بخونم خیلی خودمونی با خدا حرف میزنم همیشه 

تا الآنم هر چی ازش خواستم بهم داده بعضی وقتا هم ک به حاجتم نرسیدم بعدا فهمیدم به نفع خودم بود و داشتم دعای اشتباهی میکردم 

جدیدا انگار یه آدم دیگه تو ذهنمه 

مثلا الان یه مشکلی دارم هر کاری کردم درست نشد هر ذکری گفتم و التماس خدا کردم بازم نشد من بازم گفتم خدایا شکرت حتما قسمتم همینه می‌دونم ک بدمو نمی‌خوای ولی انگار یه آدم دیگه تو ذهنمه و هی بهم میگه بابا خدا کجا بود 

اگه بود کاری میکرد 

خدا نیست تو داری با کی حرف میزنی 

و این جور فکرا میاد تو سرم اصلا دست خودمم نیستا نمی‌دونم چرا جدیدا اینجوری شدم خیلی عذاب میکشم وقتی اینجور فکرا میاد تو سرم اصلا انگار یه آدم دیگه تو وجودمه چیکار کنم اینجوری نباشم 

واقعا دستم خودم نیست 

نمی‌خوام با این فکرا جوری بشم ک سر هر مشکل بگم تقصیر خداست ک مشکلم حل نشد 

قیژ قیژ 🐍

با قران خوندن حل میشه!

شیطونه بگو لعنت بر شیطان

منم اینجوری یودم

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش به نظرم این فکرات طبیعی هست

انقدر به خودت سخت نگیر

اتفاقات بد برای هممون میوفته و بخشی از زندگیه 

نه خدا مقصره نه صد در صد تو

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

جواب هوش مصنوعی

این وضعیت رو کاملاً درک می‌کنم، و باید بگم که تجربه شما، با همه پیچیدگی‌هاش، بسیار انسانی و طبیعی است. شک و تردیدها می‌تونن بخشی از مسیر ایمان و زندگی باشند.

چند پیشنهاد دارم که ممکنه کمک کنه:
1. **صحبت با یک مشاور یا روانشناس**: می‌تونن ابزارها و راهکارهایی برای مدیریت این افکار به شما معرفی کنن.
2. **یادداشت‌نویسی**: احساساتتون رو بنویسید. گاهی نوشتن می‌تونه کمک کنه تا افکار واضح‌تر بشن و از بار روانی‌شون کم بشه.
3. **مدیتیشن و تمرینات تنفس عمیق**: این تمرین‌ها می‌تونن به آرامش ذهن و کاهش استرس کمک کنن.
4. **ارتباط با دیگران**: صحبت کردن با دوستان یا اعضای خانواده که شما رو درک می‌کنن، می‌تونه حمایت عاطفی خوبی باشه.
5. **برنامه‌های مذهبی و معنوی**: مشارکت در برنامه‌های اجتماعی مذهبی یا گوش دادن به سخنرانی‌ها و جلسات می‌تونه به تقویت ایمان و کاهش تردیدها کمک کنه.

یادتون باشه که شما تنها نیستید و بسیاری از افراد دیگر هم ممکنه با چنین احساساتی مواجه بشن. مهمه که به خودتون اجازه بدید این احساسات رو تجربه کنید و از خودتون مهربانانه مراقبت کنید.

من اینجا هستم تا به هر صورتی که می‌تونم کمک کنم. ❤️🍃

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️