خب یه الگویی وجود داره گزارش زیاد بشه خود به خود تعطیل میشه موضوع اهمیتی نداره.
خوب مردم هم بی دلیل گزارش نمیزنن بگیم یکی روانی بوده دوتا خصومت شخصی داشتن با استاتر تاپیک ده نفر که همشون دشمن و روانی نیستن تاپیک و بی دلیل گزارش بزنن
عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺
خوب جونم بعضیا بیمار روحی روانین عقده گشایی میکنن تو نی نی سایت وگذارش میزنننسلشون منقرض بشه الهی
هیچوقت نفرین نکن دوسر داره برمیگرده به عزیزانت
حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای گفتمش احوال جانم را پس از مردن بگو؟ گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
انشاااالله ، قربون دهنتیعنی نمونه ش به ثانیه نکشیده اومد همینجا کامنت گذاشت با خودشونم درگیرنفکر کنم ...
اون داشت شوخی میکرد اسی شکلک خنده رو ندیدی ؟😐
حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای گفتمش احوال جانم را پس از مردن بگو؟ گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای
نه در جریان نیستمبعضیا میان فحش میدن باید بترکهاما در مورد مسائل جنسی که موری نداره چرا نباید بحث بش ...
خوب دلیلش چیه که اینجا باید گفته بشه مثلا یکی خودش یا همسرش سرد مزاجه؟! بره دکتر بقیه تاپیک ها با موضوع زیاد شدن روابط نامشروع در جامعه است اینجا جای مطرح کردنشه جز اینکه یعده قبح مسئله رو ریختن یا دعوا و فحش و فحش کشی به یه اتقاد یا قومیت و ملیتی مثل همین دختر رشتی میدونی یعده بیمار به خود رشتی ها اومدن توهین و تهمت زدن ... یا خیلی چیزای دیگه شوهرم بهم میگه خوشگلی و بدنت فلانه و اینا همه نشانه یه بیماری روانیه نه راهنمایی گرفتن!!!!
عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺