2777
2789
عنوان

جاریم دکتره خیلی فرق میزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 57 پست
یه لحظه فکر کردم خواهرمی جاری خواهرم متخصص مغز و اعصاب بعد میگه انقدر کلاس می ذاره و خودش رو می گیر ...

ایشونم مادرشوهرش ظرف نمیده جاریش بشور؟

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای باباخب نرو زیاد خونه مادرشوهرت بخصوص وقتی جاریت هستجاریت اگر ادم درستی باشه بااااید ب زور هم که ش ...

اون طفلک خیلی ب فکرم همیشه میگ مادر این بدبخت چرا بشورع ماشین بخرید  . مادرشوهرم میگ ماشین تمیز نمیشوره جاریت تمیز چنگ میندازه

2805
زنعموی شوهر من ماماس بین همه جاریاش مایه دار و یه کارس برا خودش از همشوووون هم خوشگلتر و خیلی خیلی ج ...

آفرین بهش نشون میده تازه به دوران رسیده نیست و اصالت خانوادگی داره 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
بهونه بیار عزیز من منم قبلا همینجوری بودم دیگه داشتن پررو تر میشدن هر موقع کار داشتن بهونه میاوردم د ...

چکار میکرذی مگر

اون طفلک خیلی ب فکرم همیشه میگ مادر این بدبخت چرا بشورع ماشین بخرید . مادرشوهرم میگ ماشین تمیز نمیش ...

من باشم حاضرم طلاق بگیرم ولی ظرف اون زنیکه رو نشورم بگو پیرزن عجوزه خودت و از چشم ننداز

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
زنعموی شوهر من ماماس بین همه جاریاش مایه دار و یه کارس برا خودش از همشوووون هم خوشگلتر و خیلی خیلی ج ...

جاری منم خیلی مهربونه همیشه ب مادرشوهرم میگ ماشین بگیرید این بیچاره نشوره 

مادرشوهرم عوضی ه ش 

خب اصلا وقتی جاریت اونجاس تو نرو

نمیرم 

دیروز قورمه سبزی پختم خونه مادرشوهر 

زنگ زد ک اگ هوس کردی بیا بخور 

اونام اومدن پختم پهن کردم جمع کردم شستم 

تکون نخورد 

] چرا من از زبون خواهرم گفتم انفاقا من بهش میگم خوب بایدم کلاس بزاره یارو متخصص مغز و اعصاب روزی چندین ...  

درخت هرچه پربارتر افتاده تر 

غرور تو هیچچچ جایگاه و مرتبه‌ای جایز نیست 

قدیم یه نفر می‌خواست علامه بشه باید تمام علوم رو یاد می‌گرفت مثل امروز تخصصی نبود بعد اون علامه خاکی ترین و متواضع‌ترین مردم بود .. چون هرچی علمت بیشتر باشه بیشتر به کوچکی خودت پی می‌بری و علم باید در خدمت انسان باشه نه راهی برای کلاس گذاشتن و فخرفروشی .. یا کسب ثروت و مال‌اندوزی ! 

-سلیمان گر شوی آخر اسیر مور می‌گردی 

- لاجرم هرکس که بالاتر نشست استخوانش سخت‌تر خواهد شکست ..

آنقدر از ارزش‌ها فاصله گرفتیم که این حرفا همه شعار محسوب میشه 

ببخشید ریپلای کردم منظورم به شما نیست دلم گرفته از انسانیتی که فراموش شده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
جاری منم خیلی مهربونه همیشه ب مادرشوهرم میگ ماشین بگیرید این بیچاره نشوره مادرشوهرم عوضی ه ش

حرف به چه درد می‌خوره پاشه کمک کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810