2777
2789
عنوان

جاریم دکتره خیلی فرق میزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 55 پست

ماعم مورد مثل شما داریم اول اینکه شما ازدواج دومت بوده و پسرشون مجرد بوده احتمالا مادرشوهرتونم زیاد با این ازدواج راضی نبودن و خب رابطه ی جاری با مادرشوهرت فک کنم خیلی با احترام باشه،  دوم اینکه جاریتون دکتره و خب شاید حتی کارهای خودش رو هم مستخدم انجام بده،  خودشم اگر انجام بده که خب حسابی خسته میشه،  دیگه توی مهمونیا میخواد استراحت کنه،  شما فقط میتونی وقتی جاریت اونجاست زیاد نری که مادرشوهرت مجبور بشه خودش انجام بده

ماعم مورد مثل شما داریم اول اینکه شما ازدواج دومت بوده و پسرشون مجرد بوده احتمالا مادرشوهرتونم زیاد ...

نمیبینم اون بنده خدا رو خیلی 

خیلیم باشخصیته

هفته ای یبار فقط 

ک وقت نمیشه حرف بزنم باهاش چون مشغولم توآشپزخونه 

و تا مادرشوهرم منو میفرسته ش ظرفارو بشورم اونا میرن 

ارع ازدواج دوممه و مادرش راضی نبود منم فکر میکردم با کار کردن عزیز میشم هر وقت میرم اینجا کامل تو آشپزخانه ام متاسفانه

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماعم مورد مثل شما داریم اول اینکه شما ازدواج دومت بوده و پسرشون مجرد بوده احتمالا مادرشوهرتونم زیاد ...

این مورد ک شما داریذ چطوره 

ببخشید عزیزم نمی‌خوام دخالت کنم اما برتری به شرایط مالی و جایگاه شغلی ارتباطی نداره مهم اخلاق و رفتا ...

اره درسته ولی از اول اونو بیشتر تحویل گرفتن براش خرج کردن... 

همش میترسیدن جلو خانواده عروسشون کم بیارن...ولی من چون ی کم ضعیفتر بودیم گفتن ولش کن همین بسشه

اون زبون دارع چندبارم سر مادرشوهر داد زده سیاست داره

ازش میترسن

ولی بخاطر وضع مالی هم هست حداقل قوم شوهر من اینجورین

2805
نمیبینم اون بنده خدا رو خیلی خیلیم باشخصیتههفته ای یبار فقط ک وقت نمیشه حرف بزنم باهاش چون مشغولم تو ...

خب هفته یی یه بار خیلی زیاده،  کمتر برو خونه ی مادرشوهرت

اره درسته ولی از اول اونو بیشتر تحویل گرفتن براش خرج کردن... همش میترسیدن جلو خانواده عروسشون کم بیا ...

الان حدود 20 ساله ازدواج کردن،  دو تا عروسن، مادر شوهرش خیلی تفاوت بینشون میذاره و بعد از 20 سال که عروسش 3 تا بچه هم داره هنوز نمیخوادش و سالی چند بار باهمدیگه بحث و دعوا دارن و قهرن

وااااا یعنی چی؟؟؟از حقت دفاع کن دختر مگه تو ظرفشور اونایی،بگو جاری جون(اسمشو بگو)شما کف کن من اب بکش ...

جاریش هم میگه به من چه

ناراحتی نشور 

مشکل مادرشوهر بیشعورش و خود بی زبونشه که نمیتونه از حقش دفاع کنه ‌. به جاری ربطی نداره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب هفته یی یه بار خیلی زیاده، کمتر برو خونه ی مادرشوهرت

کجایی کاری 

تازه کاری داشته باشه ام میان دنبالم 

خیلی ناراحتم از این وضع 

اما ناچار م بسازم چون ازدواج دوممه 

کجایی کاری تازه کاری داشته باشه ام میان دنبالم خیلی ناراحتم از این وضع اما ناچار م بسازم چون ازدواج ...

عزیزم کلا ازدواجت اشتباه بوده،  دیگه خودت باید با سیاست یه کاری کنی کمتر بری

الان حدود 20 ساله ازدواج کردن، دو تا عروسن، مادر شوهرش خیلی تفاوت بینشون میذاره و بعد از 20 سال که ...

تازه حسابشو بکن این عروسش که ازدواج دومش بود از عروس اولی سرتره، تو که دیگه جاریت دکترم هست