2777
2789
عنوان

مامانا کمک رنگ مدفوع پسرم

133 بازدید | 18 پست

پسرم دو سال و نیمشه دیروز و امروز مدفوعش سبز چمنی بود یعنی دقیقا چمنی به همون روشنی اولین بار بوده این رنگیه خیلی شوکه شدم و نگرانم 

فقط شب قبلش یه شیرینی قنادی خورد که گناش روش آبی رنگ بود همین چیز سبز اینا نخورده

حالا که خنده هامون از ته دل نیست غم هامون هم از ته دل نباشه...تیکر تولد پسرمه باردار نیستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پهلوها و شکمش سرما خورده با روغن زیتون چرب کن و ببند با شال گرم

آخه سبز به این روشنی؟؟؟شما تجربه داشتی؟

حالا که خنده هامون از ته دل نیست غم هامون هم از ته دل نباشه...تیکر تولد پسرمه باردار نیستم 
احتمالا سرماخوردگی نداره؟عفونته فکنم

نمیدونم ولی بچه ای که مریض بوده همون شب باهاش بازی کرده

هم ممکنه سرما خوردا باشه و هم ممکنه بخاطر رنگ شیرینی بوده باشه

چون ی بار کیک درست کردم و خامه رو آبی کردم دستشویی دخترم سبز شد

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡
بله گلم بعضی وقتا اینجوری میشدن بچه هام

ببخشید رنگش مثل مدادشمعی سبز چمنی بود برای بچهاتون همین رنگی

همون رنگ خوراکی که به خامه شیرینی یا کیک میزنن همون بوده که رنگ پی پی رو عوض کردهطبیعیه

مطمعنی گلم؟خیلی نگرانم چون رنگ روشنی بود دقیقا رنگ چمن

هم ممکنه سرما خوردا باشه و هم ممکنه بخاطر رنگ شیرینی بوده باشهچون ی بار کیک درست کردم و خامه رو آبی ...

جدی؟سبز روشن؟

2810