2777
2789
عنوان

جاریم دکتره خیلی فرق میزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 57 پست

یه لحظه فکر کردم خواهرمی  

جاری خواهرم متخصص مغز و اعصاب بعد میگه انقدر کلاس می ذاره و خودش رو می گیره خانواده شوهرش هم حلوا حلوا می کنن، خواهرم خودش ارشد داره و معلمه 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دوبار که نشوری و با شوهرت دعوا کرد تو بی تفاوت باش هیچی نگو خودش پا میشه میشوره برا خودت ارزش قائل ...

صدامیزنه بشور 

نگه ام شوهرم میگ برو بشور تا بریم 

تاحالا نشده ظرف نشورمم اینجا 

خدا لعنت کنه همسرمو

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
یه لحظه فکر کردم خواهرمی جاری خواهرم متخصص مغز و اعصاب بعد میگه انقدر کلاس می ذاره و خودش رو می گیر ...

خداییش عروس خودتون متخصص مغز و اعصاب باشه حلوا حلواش نمیکنید؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
بلهالان پسر حاملس عزیزتر شده

ای بابا

خب نرو زیاد خونه مادرشوهرت بخصوص وقتی جاریت هست

جاریت اگر ادم درستی باشه بااااید ب زور هم که شده بگه نه خودم میشورم نه خودم انجام میدم ایشون وظیفه ای نداره یه دوبار هم مادرشوهرت گفت این میشوره جواب بده نذار خوردت کنه ی چندبارم خودتو بزن به سر درد و مریضی ک انجام ندی 

صدامیزنه بشور نگه ام شوهرم میگ برو بشور تا بریم تاحالا نشده ظرف نشورمم اینجا خدا لعنت کنه همسرمو

بهونه بیار عزیز من 

منم قبلا همینجوری بودم دیگه داشتن پررو تر میشدن هر موقع کار داشتن بهونه میاوردم دیگه نرفتم

حالا اینکه فرق گذاشتنم داره جاری من وضع مالی باباش بهتره هوای اونو بیشتر دارن

ببخشید عزیزم نمی‌خوام دخالت کنم اما برتری به شرایط مالی و جایگاه شغلی ارتباطی نداره 

مهم اخلاق و رفتار و انسانیته ، تمام اینها برای محک زدن ایمان قلبیه ، وقتی شخصی از دنیا می‌ره بهش نمیگن دکتر فلانی میگن میت ، اون می‌مونه و اعمالش ..

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
خداییش عروس خودتون متخصص مغز و اعصاب باشه حلوا حلواش نمیکنید؟

چرا من از زبون خواهرم گفتم انفاقا من بهش میگم خوب بایدم کلاس بزاره یارو متخصص مغز و اعصاب روزی چندین میلیون پول پارو می کنه

خواهرم میگه بدترین اتفاق برای یه زن اینکه جاریش دکتر باشه  

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

زنعموی شوهر من ماماس بین همه جاریاش مایه دار و یه کارس برا خودش از همشوووون هم خوشگلتر و خیلی خیلی جوون تره توی مراحل مطب زدن هم هست اما انقدر خااااااکیه انقدر خوبه انگار نه انگار که خونه و ماشین داره انگار نه انگار ابن دختر دکتره چقدر مهربونه ادم کیف میکنه نگاش کنه بخدا شخصیتو از این بشر باید یاد گرفت

2810