دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
جاریت اگر ادم درستی باشه بااااید ب زور هم که شده بگه نه خودم میشورم نه خودم انجام میدم ایشون وظیفه ای نداره یه دوبار هم مادرشوهرت گفت این میشوره جواب بده نذار خوردت کنه ی چندبارم خودتو بزن به سر درد و مریضی ک انجام ندی
حالا اینکه فرق گذاشتنم داره جاری من وضع مالی باباش بهتره هوای اونو بیشتر دارن
ببخشید عزیزم نمیخوام دخالت کنم اما برتری به شرایط مالی و جایگاه شغلی ارتباطی نداره
مهم اخلاق و رفتار و انسانیته ، تمام اینها برای محک زدن ایمان قلبیه ، وقتی شخصی از دنیا میره بهش نمیگن دکتر فلانی میگن میت ، اون میمونه و اعمالش ..
فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکرتولد یکسالگی گل پسرم .
زنعموی شوهر من ماماس بین همه جاریاش مایه دار و یه کارس برا خودش از همشوووون هم خوشگلتر و خیلی خیلی جوون تره توی مراحل مطب زدن هم هست اما انقدر خااااااکیه انقدر خوبه انگار نه انگار که خونه و ماشین داره انگار نه انگار ابن دختر دکتره چقدر مهربونه ادم کیف میکنه نگاش کنه بخدا شخصیتو از این بشر باید یاد گرفت