2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شماک عاقلی تواین شرایط چکارمیکردی

منم مشکلاتی داشتم و باهاش کنار اومدم.الان بهتر از تو نیستم

ولی خودمو نمیکشم

یک کم بی تفاوتی تو زندگی لازمه.فقط برای اینکه راهی باز بشه

به خودت برس و اخلاقتو درست کن تا شوهرت به طرفت بیاد

رفتار تهاجمی رو بزار کنار.بزار موادشو مصرف کنه وقتی که ننیتونی ترکش بدی

به زندگیت برس و واس خودت خرج کن

پیش خانوادت نرو تا اونا تورو بخوان و دلشون تنگ بشه

الان که برعکس عمل کرد بیشتر ناراحت شد

نه عزیزم.اون موقع به مردن فک میکرد.ولی الان داره با ساختن فک میکنه.ایشالا بتونه یه راه حل پیدا کنه

والا نه مردنش و نه خوشبختیش تاثیری تو زندگیه من نداره

ولی راه زندگیو پیدا کنه من خوشحال میشم

من قضاوت نکردم.فقط میگم تو نتیجه تصمیماتو داری میبینیبه جای مردن،حلش کندیگه ساده بودن بسه

فردا زنگ میزنن پسرشون توجیه کنن ومنومقصرفردا چکارکنم چ واکنشی نسون بدم

منم مشکلاتی داشتم و باهاش کنار اومدم.الان بهتر از تو نیستمولی خودمو نمیکشمیک کم بی تفاوتی تو زندگی ل ...

باشه قبول درسته خودم خواستم خودم گول خوزدم من ساده بودممن حق انتخابی نداشتم ومن باقلبم تصمیم گرفتم ومن بهش فرصت دادم اعتمادکردم درصورتی ک لیاقت نداشت فردا چطورباخودم کناربیام 

منم مشکلاتی داشتم و باهاش کنار اومدم.الان بهتر از تو نیستمولی خودمو نمیکشمیک کم بی تفاوتی تو زندگی ل ...

من شرمنده خودم شدم هرادمی ارزوش طرف مقابلش بهش فرصت بده من دادم کاری ک هیچکس نمیکنه وتاحالا توزندگیش نکرده میدونی ازچی ناراحتم توکل ادمای زندگیش هیچکس باورش نکرد من کردم. حرفات تلخ بود ولی لازم بود حق باتوعه بهم بگو فردا روچکارکنم پاهام سست شده باخودم میگم عیرتش کجاست ک دیگران براش تصمیم بگیرن زنشو طلاق بده پس استقلال فکریش کجاست چرا حرفای خانوادشو باورکرد ولی منی ک تلاش کردم سرپا بسه باورم نکرد؟! 

خیانت چی خالی کردن پشتم چی

آیا با درگیری و دادو بیداد مشکل حل میشه؟

با مردن تو دیگه خیانت نمیکنه؟

پس مثل یه مرده یه گوشه بشین و بیخیال همه چیز شو

فقط برای خودت مهم باش

هر چییم گفتن بگو بمن ربطی نداره.فک کن اصن نیستی

از همه فاصله بگیر.

آیا با درگیری و دادو بیداد مشکل حل میشه؟با مردن تو دیگه خیانت نمیکنه؟پس مثل یه مرده یه گوشه بشین و ب ...

هیچکس روندارم الان تواین لحظه فقط خدامیتونه کمکم کنه میدونه توچ شرایطیم من چاره ای ندارم خداچاره یاز بخداقسم خواستم بلایی سرخودم بیارم ولی ب حرفات فکرکردم تلخ بودن ولی واقعیت بامردن من تازه هزار تهمتم بهم میزنن

2810