2777
2789
من شرمنده خودم شدم هرادمی ارزوش طرف مقابلش بهش فرصت بده من دادم کاری ک هیچکس نمیکنه وتاحالا توزندگیش ...

همه شناختنش ولی تو نشناختیش

خوبیه زیاد بعضی موقع وظیفه میشه

فاصله ی عاطفی بگیر.از همه.

بی تفاوت باش.به همه چیز

همه شناختنش ولی تو نشناختیشخوبیه زیاد بعضی موقع وظیفه میشهفاصله ی عاطفی بگیر.از همه.بی تفاوت باش.به ...

من فقط خواستم فرصت بدم دوباره خواستم هیچکس باورش نکرد من باورش کنم این فرصت خیلی ارزشمندبود قدرندونست چیزی ک هیپکس ب این راحتیا دراختیارکسی نمیزاره من بهاشو سنگین دارن میدم من بادل پاک رفتم ملو بدون نقشه ودروغ خدای من دید خدامن جای حق نشسته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
جوری رفتار کن که پدرت بفهمه که مشکل داری.نه اینکه مشکل تویی.الان بهترین شرایط برای حل مشکلو داری

بهش گفتم برو باخانوادش حرف بزن گفت ن میخوای ابرومون ببری بخوای جداهم بشی مهریه بی مهریه

جوری رفتار کن که پدرت بفهمه که مشکل داری.نه اینکه مشکل تویی.الان بهترین شرایط برای حل مشکلو داری

من نمیتونم ازحقم بگدرم گرچه نمیخوام جدابشم باززندگیم بااحساساتم با همه چیم بازی شد

من شرمنده خودم شدم هرادمی ارزوش طرف مقابلش بهش فرصت بده من دادم کاری ک هیچکس نمیکنه وتاحالا توزندگیش ...

عزمزمه من حالم زیاد خوب نیست نتونستم چتای قبل‌تر بخونم بهت خیانت شده چی شده?دوست پسر یا شوهر؟چی شد

هیچکس روندارم الان تواین لحظه فقط خدامیتونه کمکم کنه میدونه توچ شرایطیم من چاره ای ندارم خداچاره یاز ...

بخدا قصد منم اذیت کردن تو نبود.تو هم مثل خواهر منی.و دوس دارم مشکلت حل شه.ببخشید که تند صحبت کردم.

ولی زندگی قشنگه.درستش کن.از این به بعد با عقلو صبرت🤔💪

من فقط خواستم فرصت بدم دوباره خواستم هیچکس باورش نکرد من باورش کنم این فرصت خیلی ارزشمندبود قدرندونس ...

بهشتو جهنم تو همین دنیاست

جواب خوبیاتو میبینی

سزای بدیای بقیه هم میبیمی

نمیدونم تاحالا قلبت شکسته. تاحالا ب مرز بیقراری وحال بدرسیدین جایی ک هیچکس نیس

ارع من اونم امشب 

فک کردم واس هیشکی مهم نیستم و اگ بمیرم مطمنم واس کسی مهم نیست هیچ کسا 

نامزدم بدو بدو میره یکی دیگرو میگیره

پدر و مادرم میگن اخیش سرمون خلوت شد میتونیم بیشتر خلوت کنیم

چمد وقت پیش واتیکس و جرم گیر چیزای دیگ قاطی کردم

ت دسشویی بی‌هوش شدم سرم خورد ب دیوار

ضربه دید چشامو باز کردم بابام گفت نمایش خوبی بود بریم خونه ب این دکترا بکو فیلمته 

نامزدم هی میرفت میومد میگف تو عقل نداری سواد نداری مگ مدرکت از هوا گرفتی

ینفرشون حتی استرس نداشتن دکتره برگشت بهم گفت لهت برنخوره ولی من جات بودم نمیرفتم خونه ی بابام