2777
2789
بهش بگن برو بمیر،دلداریه؟باید بهش تلنگر زد و انگیزه داد.راهکار داد.اولین چیزی که بعد مردنش میگن اینک ...

بهم بگو بامردی ک همه جوره باهاش مردی چطورانگیزه داشته باشم یاخانواده ای ک گفتم نمیخوام ازدواج کنم گفتم ازدواج کن بروازاین خونه گفتم میرم ولی برمیگردم ها گفتم برم بدبخت میشمدوباره گفتم پدرومادرنبودین چقدر تنهابودم چقدربیدپدربودم وقتاییرک نیاز ب پدرداشتم چقدر تلخ بود بهم گفتن برو بی خانواده بروبیکس توخانوادتم گردنت نمیگیره حالا توبهم انگیزه بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم بگو منی ک ازدواج دومم اونم بعدسال ها ک نسبت ب همه بی اعتمادبودم اعتمادکردم ب پدرمن قول داد قسم خ ...

گفتم که نتیجه تصمیمای خودته

گاهی بی تفاوتی بهترین راهه

فک کن الان خودتو کشتی و روحت داره به نتیجه این کارت نگاه میکنه.هیچ کاری نکن

گفتم که نتیجه تصمیمای خودتهگاهی بی تفاوتی بهترین راههفک کن الان خودتو کشتی و روحت داره به نتیجه این ...

تحقیرشدم توهین شنیدم فکرکن خانوادتم برات تره خوردنکنن بگو بدچ امید باشم؟ کجابرم؟ میشه بگی بهم چطورخودموجمع وجورکنم تواین حال بگو چطورشرمنده خودم نباشم بهم بگو چطورازخودم خجالت نکشم 

2805
قرار ب خانوادم زنگ بزنن دخترتون نمیخوایم چون شوهرم اعتیادداره خائن نمیخوادادم لشه میگن تهمت میزنی مس ...

آزمایش بگیر تاثابت شه

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

سالم نیستم بخدانیستم معدم داغون هروز بالا میارم هرشب باقرص تپش قلب میخوابم بهم بگو من سهمم ازاین دنی ...

منم الان از درد معده و سر درد بیدار شدم عزیزم

دوبار تو تصمیم ازدواج اشتباه کردی.شایدم نکردی و انتظاراتت از زندگی زیاده.آروم باش و اول به جای دیگران به رفتار خودت فک کن

بهش بگن برو بمیر،دلداریه؟باید بهش تلنگر زد و انگیزه داد.راهکار داد.اولین چیزی که بعد مردنش میگن اینک ...

بایه لحن بهترم میشه تلنگر زد نه اینقدر تند

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

منم الان از درد معده و سر درد بیدار شدم عزیزمدوبار تو تصمیم ازدواج اشتباه کردی.شایدم نکردی و انتظارا ...

ی مرد خیانتکارک موادمصرف میکنه بشدت دهن بینه طوری خانوادش هرچی بگن باورش میشه اینا انتظارات زیادبودن! 

عزیزم گاهی حق انتخابی تیس زمین میخوری گاهی اعتماد میکنی ب زمین میخوریگاهی ازسادگیت سواستفاده میشه

داری چوب سادگیتو میخوری.و این تقصیر کسی نیست

خدا عقل داده که ازش استفاده کنی.

خودتو در اختیار دهن دوتا آدم گذاشتی.خو معلومه که شکست میخوری

بهم بگو بامردی ک همه جوره باهاش مردی چطورانگیزه داشته باشم یاخانواده ای ک گفتم نمیخوام ازدواج کنم گف ...

چی بگم خواهر😮‍💨

وقتی راهی برای مشکل نیست،راه حل خودتی

یه مدت بی تفاوت باش.راه جدید باز میشه

مردن راهش نیست گلم

تحقیرشدم توهین شنیدم فکرکن خانوادتم برات تره خوردنکنن بگو بدچ امید باشم؟ کجابرم؟ میشه بگی بهم چطورخو ...

زندگی،داشتن نیست.ساختنه

فقط یک کم به جای مردن،به ساختن فک کن

تا اینجاشم خودت خراب کردی.خودت درستش کن

یک کم به رفتار خودت فک کن

با تغییر رفتار خودت،میتونی همه چیرو درست کنی

با عقلت تصمیم بگیر

2810