ghazzal73 مدیر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3976 عنوان حس میکنم توان ادامه دادن ندارم میخوام تمومش کنم زنده بودن واسه من نیس | مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 133 پست خیلی اسیب دیدم حس میکنم تموم بشه بهتره من نباید تواین دنیا باشم نباز ب ترحم ندارم ک اومدم اینجا فقط اونقدربیکس وتنهام تنهاجایی ک میسه درد ودل کنم همین جاست هربارمیترسیدم ولی اینبار تصمیمم جدی امروز | 02:37 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3976 انشالله ک خدا بی جواب نمیزاره عزیزم 😔باورکن همیشه میترسیدم ازمرگ ولی الان ن
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3976 بهش بگن برو بمیر،دلداریه؟باید بهش تلنگر زد و انگیزه داد.راهکار داد.اولین چیزی که بعد مردنش میگن اینک ... بهم بگو بامردی ک همه جوره باهاش مردی چطورانگیزه داشته باشم یاخانواده ای ک گفتم نمیخوام ازدواج کنم گفتم ازدواج کن بروازاین خونه گفتم میرم ولی برمیگردم ها گفتم برم بدبخت میشمدوباره گفتم پدرومادرنبودین چقدر تنهابودم چقدربیدپدربودم وقتاییرک نیاز ب پدرداشتم چقدر تلخ بود بهم گفتن برو بی خانواده بروبیکس توخانوادتم گردنت نمیگیره حالا توبهم انگیزه بده
بوردوک عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4713 بهم بگو منی ک ازدواج دومم اونم بعدسال ها ک نسبت ب همه بی اعتمادبودم اعتمادکردم ب پدرمن قول داد قسم خ ... گفتم که نتیجه تصمیمای خودتهگاهی بی تفاوتی بهترین راههفک کن الان خودتو کشتی و روحت داره به نتیجه این کارت نگاه میکنه.هیچ کاری نکن
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3976 گفتم که نتیجه تصمیمای خودتهگاهی بی تفاوتی بهترین راههفک کن الان خودتو کشتی و روحت داره به نتیجه این ... تحقیرشدم توهین شنیدم فکرکن خانوادتم برات تره خوردنکنن بگو بدچ امید باشم؟ کجابرم؟ میشه بگی بهم چطورخودموجمع وجورکنم تواین حال بگو چطورشرمنده خودم نباشم بهم بگو چطورازخودم خجالت نکشم
ma58 عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 238 قرار ب خانوادم زنگ بزنن دخترتون نمیخوایم چون شوهرم اعتیادداره خائن نمیخوادادم لشه میگن تهمت میزنی مس ... آزمایش بگیر تاثابت شه خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔
بوردوک عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4713 سالم نیستم بخدانیستم معدم داغون هروز بالا میارم هرشب باقرص تپش قلب میخوابم بهم بگو من سهمم ازاین دنی ... منم الان از درد معده و سر درد بیدار شدم عزیزمدوبار تو تصمیم ازدواج اشتباه کردی.شایدم نکردی و انتظاراتت از زندگی زیاده.آروم باش و اول به جای دیگران به رفتار خودت فک کن
ma58 عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 238 بهش بگن برو بمیر،دلداریه؟باید بهش تلنگر زد و انگیزه داد.راهکار داد.اولین چیزی که بعد مردنش میگن اینک ... بایه لحن بهترم میشه تلنگر زد نه اینقدر تند خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔
بوردوک عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4713 قبلا باخودم میگفتم بعدازاون همه سختی لیاقتم ی زندگی عالی ولی الان میبینم ب هیچی نرسیدم بدترم شد بادر ... از سادگیه خودت بود که بدون تحقیق،فقط با حرف قانع شدی
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3976 منم الان از درد معده و سر درد بیدار شدم عزیزمدوبار تو تصمیم ازدواج اشتباه کردی.شایدم نکردی و انتظارا ... ی مرد خیانتکارک موادمصرف میکنه بشدت دهن بینه طوری خانوادش هرچی بگن باورش میشه اینا انتظارات زیادبودن!
بوردوک عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4713 عزیزم گاهی حق انتخابی تیس زمین میخوری گاهی اعتماد میکنی ب زمین میخوریگاهی ازسادگیت سواستفاده میشه داری چوب سادگیتو میخوری.و این تقصیر کسی نیستخدا عقل داده که ازش استفاده کنی.خودتو در اختیار دهن دوتا آدم گذاشتی.خو معلومه که شکست میخوری
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3976 از سادگیه خودت بود که بدون تحقیق،فقط با حرف قانع شدی خیلی قصاوت کردی امشب🙂خدابخیرکنه
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3976 داری چوب سادگیتو میخوری.و این تقصیر کسی نیستخدا عقل داده که ازش استفاده کنی.خودتو در اختیار دهن دوتا ... باشه
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3976 داری چوب سادگیتو میخوری.و این تقصیر کسی نیستخدا عقل داده که ازش استفاده کنی.خودتو در اختیار دهن دوتا ... شماک عاقلی تواین شرایط چکارمیکردی
بوردوک عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4713 بهم بگو بامردی ک همه جوره باهاش مردی چطورانگیزه داشته باشم یاخانواده ای ک گفتم نمیخوام ازدواج کنم گف ... چی بگم خواهر😮💨وقتی راهی برای مشکل نیست،راه حل خودتییه مدت بی تفاوت باش.راه جدید باز میشهمردن راهش نیست گلم
بوردوک عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4713 تحقیرشدم توهین شنیدم فکرکن خانوادتم برات تره خوردنکنن بگو بدچ امید باشم؟ کجابرم؟ میشه بگی بهم چطورخو ... زندگی،داشتن نیست.ساختنهفقط یک کم به جای مردن،به ساختن فک کنتا اینجاشم خودت خراب کردی.خودت درستش کنیک کم به رفتار خودت فک کنبا تغییر رفتار خودت،میتونی همه چیرو درست کنیبا عقلت تصمیم بگیر