2777
2789

نمی‌دونم

ولی من امکان ۳ میزنم هم لک از بین مسیره هم قرمزی جوشانم کمتر میکنه هم پوستتو آیینه ای میکنه دیروز ۴ ساعت زدم خیلی بهتر شد

ولی بوش خیلی بده🥺🥲

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نمی‌دونمولی من امکان ۳ میزنم هم لک از بین مسیره هم قرمزی جوشانم کمتر میکنه هم پوستتو آیینه ای میکنه ...

سلام خانمی شما چ مارکی مصرف میکنید؟

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
سلام خانمی شما چ مارکی مصرف میکنید؟

سلام عزیزم

من نمیخورم سوراخ میکنم میزنم به صورتم

پریروز‌ عکس صورتم رو گذاشته بودم

خیلی خوبه

ولی متاسفانه بخاطر بودی بدش زیاد ازش استفاده نمیکنم🥲بوی ماهی میده

ولی فوق العاده هست

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
سلام عزیزممن نمیخورم سوراخ میکنم میزنم به صورتمپریروز‌ عکس صورتم رو گذاشته بودمخیلی خوبهولی متاسفانه ...

وای من فکر کردم اسم مارک رتینولتونه دیدم قرصه🥴

من پوستم چربه 

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
سلام منم میخوام بخرم چه مارکی داری خودت چه نتیجه ای گرفتی؟

اولین بار ویتلایر 

دومین بار سراوی که راضی بودم ازش 

دفعه بعد نمیدونم اوردینری بخرم یا دوباره سراوی 

پوستم شل شده بود الان بهتر شده منافذ باز هم داشتم اونم خیلی بهتر شده و جوشامم یخورده کمتر شد 

البته من سنم کمه مشکل زیادی نداشتم از اول فقط منافذ باز من برای پیشگیری مصرف میکنم 

All is one 
قرص نباید ب صورت بزنی انگا ۳ خوردنش خیلی خیلی بهتره برا بدن

مشکلی نداشت من پرسیدم گفتن مشکلی نداره

بله خوردنش هم خیلی خوبه 

وای من فکر کردم اسم مارک رتینولتونه دیدم قرصه🥴من پوستم چربه

منم چربه متاسفانه

اولین بار ویتلایر دومین بار سراوی که راضی بودم ازش دفعه بعد نمیدونم اوردینری بخرم یا دوباره سراوی پو ...

چند سالتونه؟ من یمقدار فقط منافذ دارم رو کنار بینیم ک میشه لپم ک میخوام شروع کنم بزنم 

هر شب میزدین؟ من سام بای می رو خیلی تعریفشو شنیدم حقیقتا انتخاب اولم همینه ولی تاثیراتش مشهود بود براتون رنیتول رو منافذ؟