2777
2789
عنوان

کـسایی که رشتـت زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 25 پست
اگ خدت فارسی دقت کن تو انتخابـت اگه طرفمـ کرد بوده جلو نیومده بابت خونوادش روزی هزار مرتبه شکرر ککن ...

بنظرتون چرااگفت خودت سی درصدملاک اماخانوادت هفتاددرصدازچ نظربراشون خیلی مهمه حتی خانواده دختر

چطورپس سازش میکنین خواهربنظرمیرسه کلن مشکل سازوچالشی هس

من بخاطر همسرم احترام میزارم

ولاغیـر اصن ادم های قابل احترامـی نیستن

از هیچ  نظر 

هر چی بشون احترام میزاری 

رو دلشون می مونه ک از امشب.  دعوامون شد قراره دیگ رفت امد نکنـیم شکر خدا داریم از کرمانشاه اگ خیر باشه برامون میریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بخاطر همسرم احترام میزارم ولاغیـر اصن ادم های قابل احترامـی نیستن از هیچ نظر هر چی بشون احترام ...

خبب پس انشالله هرچی صلاح هست همون براتون پیش بیاد اوکی بشه همه چی ممکنه بدونم چ رنج سنی هستین آخه نسل جدیدشون چندان اهل ازدواج با غریبه نیستن

2805
خبب پس انشالله هرچی صلاح هست همون براتون پیش بیاد اوکی بشه همه چی ممکنه بدونم چ رنج سنی هستین آخه نس ...

عزیزم غریبه چیه 

میگم ازدواجـم سنتی نبوده 

۴ سال تو رابطه بودیم!!!! 

من ۲۴ سالمه۳ سالهـ ازدواج کردم 

همـسرم۲۸

عزیزم غریبه چیه میگم ازدواجـم سنتی نبوده ۴ سال تو رابطه بودیم!!!! من ۲۴ سالمه۳ سالهـ ازدواج کردم همـ ...

منظورم اینه همشهری نبودن ینی غریبه هس چطور رابطه پایداری داشتین برام جالبه

منظورم اینه همشهری نبودن ینی غریبه هس چطور رابطه پایداری داشتین برام جالبه

دونـفر همو دوست داشته باشن چ ربطی ب خانواده داره دقیقا! 

اگ طرف اینجور میگهـ داره میچیچونـدت عزیزم