2777
2789
عنوان

اینکه تو خیابون یهو شوهرتون یا نامزدتون جلو همه بوستون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 23 پست
۳۵ سال نداری کشیده از اینجا به بعدم تو نداری بهش ندهنامزدا همینن دیگه مگه چیه :)

خیلی خجالت میکشم مکان عمومی 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدری که فکر میکنی برای مردم اطرافتون اهمیت نداره.

نمیدونم چی بگم ولی یجوری نگاه میکنن

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

2805

یاد دوران نامزدی خودم افتادم وقتی قرار میزاشتیم جایی بریم تو خیابون که بهم میرسیدیم باهمسرم روبوسی میکردیم. اولش خجالت میکشیدم که مردم میبینن ولی بعدش خودمو قانع کردم که مردم فکر میکنن خواهر برادریم و بعد یه مدت همدیگه رو دیدیم

یاد دوران نامزدی خودم افتادم وقتی قرار میزاشتیم جایی بریم تو خیابون که بهم میرسیدیم باهمسرم روبوسی م ...

چ جالب 😁 واقعن فک نکرده بود ب این مورد 

خیلی خجالت میکشم مکان عمومی

خب بگو من خجالت می کشم 

بریم جاهای یکم خلوت 

ولی به نظرم کیف کن ❤️

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خب بگو من خجالت می کشم بریم جاهای یکم خلوت ولی به نظرم کیف کن ❤️

😁💓