2777
2789
عنوان

بی‌قراری بعد از واکسن شش ماهگی

83 بازدید | 24 پست

وای خدای دو شب بود فقط بچم غش میکرد از گریه انگار با چشماش التماسم میکرد پاهام درد میاد انقد کلافه میشدما کمپرس گرم رو یادم میرفت یعنی بهم فرصت فکر کردن نمیزاشت همش بغل جیغ گریه رو کاناپه بچه بغل میخابیدم یهو گفتم پتوشو گرم کنم شاید بخابه بعد دیدم اره جواب داد هی دستمال گرم کردم تند تند گذاشتم رو پاهاش بچم خوابش برد دیگه اروم شد من خیلی بدم که این یادم نبود و چیکار کنم که اروم بشه خیلی خودمو سرزنش کردم.نصف شبی حالم بد شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم خیلی اذیت شد سه روز استامنوفین بهش دادم و کمپرس گذاشتم تا خوب شد هنوز جاش کبوده اما اذیت نیست خداروشکر

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
2805

۲۴ ساعت اول بعد از واکسن جای واکسن داغ میشه و باید خنکش کرد

۲۴ ساعت بعد حرارت پا کم میشع و عضله سفت و دردناک باید کیسه آب داغ یا حوله مرطوب و داغ گذاشت تا نرم بشه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
بچه من ۸ ماهش هنوز نزدم یا اونا واکسن نداشتن یا بچه من سرماخورده

بچه منم سرماخوردگی داشت گفت بیار اشکال نداره اگه دیر بشه خدایی نکرده بیماری ها رو میگیره

عزیزم از فشاره آدم یادش میره حالا مدام گرم کن بذار روی پاش تا فردا دیگه خوب میشه

همون کارو میکنم تند تند دستمال گرم میکنم میپیچیم لای پتو بخدا خودم از خونه خجالت میکشم از این وضعیت یعنی غذامو نمیتونم بخورم همش گریه میکنه میخام بلند شم تمیز کنم مگه این بدن امادگی پیدا میکنه لعنتی

بچه منم سرماخوردگی داشت گفت بیار اشکال نداره اگه دیر بشه خدایی نکرده بیماری ها رو میگیره

ولی من بردمش دکتر همون جا بود اجازه نداد گفت خطرناکه باید حتما خوب بشه منم گفتم خب دیگه تاثیر نداره گفت نگران نباش الان ۹۰ درصد ایمن هست چون دو دوز زده چه میدونم بخدا خودم هم موندم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دختر منم خیلی اذیت شد سه روز استامنوفین بهش دادم و کمپرس گذاشتم تا خوب شد هنوز جاش کبوده اما اذیت نی ...

خب خداروشکر ایشالا هیچ بچه ای مریض و بیقرار نباشه.از خدا فقط تن سالم برا بچهام ارزو میکنم

ولی من بردمش دکتر همون جا بود اجازه نداد گفت خطرناکه باید حتما خوب بشه منم گفتم خب دیگه تاثیر نداره ...

کار خوبی کردی پرسیدی ولی خب میخای تلفنی باز از دکتر بپرس پشت گوش ننداز خدایی نکرده عواقب بدی نداشته باشه

کار خوبی کردی پرسیدی ولی خب میخای تلفنی باز از دکتر بپرس پشت گوش ننداز خدایی نکرده عواقب بدی نداشته ...

بچه ام مشکل قلبی داره حالا یکشنبه نوبت داره دکترش متخصص کودکان هست متخصص قلب کودکان هم هست بهش میگم بخدا الان همش فکرم درگیره ولی نمیزنند دوبار رفتم زنگ زدم میگن اصلا 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خب خداروشکر ایشالا هیچ بچه ای مریض و بیقرار نباشه.از خدا فقط تن سالم برا بچهام ارزو میکنم

فدات،ایشاالله همه بچه ها صحیح و سالم بزرگ بشن و به ثمر برسن

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
بچه ام مشکل قلبی داره حالا یکشنبه نوبت داره دکترش متخصص کودکان هست متخصص قلب کودکان هم هست بهش میگم ...

وای من نگو توروخدا چرا الهی من فداش کوچولو عزیزم خدا ایشالا شفا بده بهت انشالله سلامتیت برگرده قربون چهره معصومت برم اخه تو قوت قلب خونه مامان بابای ایشالا هر چه زودتر خوب بشی حالم بد شد پووووف خدای من

2810