2777
2789
عنوان

بی‌قراری بعد از واکسن شش ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 24 پست
وای من نگو توروخدا چرا الهی من فداش کوچولو عزیزم خدا ایشالا شفا بده بهت انشالله سلامتیت برگرده قربون ...

قربونت عزیزم فدات مهربون براش دعا کن یکشنبه دکتر نگه عمل میخواد هیچ کس نمیدونه تو دلم چه خبره بچه ام میبینم دلم کباب میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله عزیزم

😊🌼

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
عب ندارهاینقد خودخوری نکن پیش میادچیز عجیبی نیست تقصیر توام نیستمادر گاهی فراموش میکنه بس ک نگرانه

بخدا من احساس میکنم فراموشی هم پیدا کردم قربون تو بخدا یکم بهتر شدم صحبت کردم با مامانای عزیز چقد خوبه دوستی همچون شما مهربون دارم

2805
همون کارو میکنم تند تند دستمال گرم میکنم میپیچیم لای پتو بخدا خودم از خونه خجالت میکشم از این وضعیت ...

اصلا خودت رو اذیت نکن 

آروم باش تمیز بودن خونه اولویت آخره 

اول نی نی بعد خودت باید سالم باشید و به خودتون دوتا برسی بقیه اصلا مهمنیست

قربونت عزیزم فدات مهربون براش دعا کن یکشنبه دکتر نگه عمل میخواد هیچ کس نمیدونه تو دلم چه خبره بچه ام ...

خدای خوبم تو که میدونی ماچیزی. از این زندگی لعنتی نمیخایم جز سلامتی بچهامون خدا فقط خودت میدوننی تو دل مامان جونی چی میگذره خودت کمکش کن به حق دستای کوچیک حضرت علی اصغر یا امام رضا شفای این دختر کوچولومونو بده ضمانتش دست تو.دوست قشنگممم گریه امونم نمیده دست به دامن خدا بشو فقط سلامتی بچتو بخاه قربونت بشم ایت الکرسی بخون براش همش دعای عهد بزار صبح صداش بپیچه تو خونه

خدای خوبم تو که میدونی ماچیزی. از این زندگی لعنتی نمیخایم جز سلامتی بچهامون خدا فقط خودت میدوننی تو ...

ممنونم عزیزم ببخشید اگه ناراحت شدین 

نی نیم پسره عزیزم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنونم عزیزم ببخشید اگه ناراحت شدین نی نیم پسره عزیزم

اوووخی اوخییی نه عزیزم عیبی نداره دلم سوخت براش خیلی خیلی بهم حتما اطلاع بده دکتر چی میگه ولی من میدونم انشالله که خوب شده نیاز به عمل نداره جگر گوشت.دلم روشنه براش