2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 26 پست
عزیزم طرز فکر این خیلی قدیمیه خواهرم میگه کسی که کارشناسی ارشد خونده منظورم پسره است چرا باید به یه ...

برای بار هزارم فهمیدم تحصیلات اصن باعث فرهنگ و شعور نمیشه . کسی که با این همه تو اجتماع بودن طرز فکرش مث پدربزرگاعه‌ ازدواج باهاش اشتباهه 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

برای بار هزارم فهمیدم تحصیلات اصن باعث فرهنگ و شعور نمیشه . کسی که با این همه تو اجتماع بودن طرز فکر ...

اره پسره طرز فکرش همینطوریه فک کنم خاطر همون دوستم میگیره زیر نظر حرفای خودش باشه یه ماه پیش دوستم شالش از سرش سر خورده بود پسره زود شالشو کشیده بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا همین بهتره بنظرممردا دیرتر از زنا به بلوغ فکری میرسنو اکثر پسرای زیر ۲۵ ۲۶ سال امروزی بیشتر ش ...

عزیرم میگم این پسره طرز فکرش قدیمیه میخواد زیر نظر خودش باشه دوستم حرف حرف اون باشه تو بالا توضیح دادم 

2805
اره پسره طرز فکرش همینطوریه فک کنم خاطر همون دوستم میگیره زیر نظر حرفای خودش باشه یه ماه پیش دوستم ش ...

شوهر من دانشجوی انصرافی بوده دیپلم داره از هزاران نفر مث این آدم که به اصطلاح تحصیل کرده‌ان 

و اینطور تفکر سنتی و قدیمی دارن هم خیلی خیلی به روز تره و ۱۰۰ هیچ ازشون جلوتره‌ 

هیچوقت تا بحال به پوشمم و علایقم تو هر موضوعی گیر نداده 

می‌دونی بحث اختلاف سنی نیست بحث طرز فکره و الا ممکنه یه آدم ۲۰ ساله هم همینطور پرت و قدیمی باشه فکرش 

شوهر من دانشجوی انصرافی بوده دیپلم داره از هزاران نفر مث این آدم که به اصطلاح تحصیل کرده‌ان و اینطور ...

بله ۱۰۰ درصد من خودمم دوست دارم اگه ت‌و آینده ازدواج کردم ۹و۱۰ سال اختلاف سنی داشته باشم ولی برام خیلی مهمه حرف حرف منم باشه نه تنها اون

عزیرم میگم این پسره طرز فکرش قدیمیه میخواد زیر نظر خودش باشه دوستم حرف حرف اون باشه تو بالا توضیح دا ...

یعنی میگی میخواد زن سن پایین بگیره که راحت تر کنترلش کنه؟😐💔

This youth was not the dream of my childhood :)

بله ۱۰۰ درصد من خودمم دوست دارم اگه ت‌و آینده ازدواج کردم ۹و۱۰ سال اختلاف سنی داشته باشم ولی برام خی ...

ما ۱۴ سال اختلاف سنی داریم

ما ۱۴ سال اختلاف سنی داریم

خب مشکلی نداره وقتی باهام تفاهم دارین شاید منم مثل دوستم در آینده ۱۲ سال اختلاف سن باهمسرم داشته باشم ولی خیلی برام مهمه هر دو طرف همو درک کنن

پس بهتره ک دوستت اینو رد کنه بره پی کارشاین دنبال زن و زندگی نیست دنبال یه عروسک خیمه شب بازیه🚶🏻‍♀ ...

نه دوستم ول نمیکنه میترسه بمون خونه به مت میگفت من باید تا۲۵ ازدواج کنم بزار بکنه دو سه سال بعد دستاشو میکنه توچشاش وقتی کیسای جامعه رو میبینن