2777
2789
عنوان

خواستگاری

184 بازدید | 26 پست

سلام من یه دوستی دارم از تیرماه با پسر خاله مامانش در ارتباطه خانواده هام میدونن برام یه سوال شده پسر ۲۹ سالشه تو متروپل تبریز هم کار میکنه چطوری با ۱۲ سال اختلاف سن میخواد با دوستم ازدواج کنه نظرتون چیه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

قبلا یه دوست پسر داشته از فروردین تا ۱ خرداد باهام بودن بعدش کات کردن دائما فکرش پیش اونه اونروز بهم گفت فکر میکنم ازدواج کرده پسره آخه تو پروفایل اینستاش دیده یه انگشتر و یه کت و شلوار پوشیده بوده

خواهر من میگه پسره می‌گیرتش زیر نظر خودش دختر رو بزرگ کنه هر چی حرف پسره باش اون کار و کنه؟

شوهر من با ۳۲ سال سن مث یه بچه سه ساله است در برابر من هرچی بگم گوش میده از بس دوسم داره حرف من اولویته تو همه تصمیمات زندگیمون 

خب البته که گاهی اوقات اونم مث خیلی از آدما ممکنه تو یه سری موارد کار خودش رو بکنه و نرماله این مورد 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

شوهر من با ۳۲ سال سن مث یه بچه سه ساله است در برابر من هرچی بگم گوش میده از بس دوسم داره حرف من اولو ...

عزیزم طرز فکر این خیلی قدیمیه خواهرم میگه کسی که کارشناسی ارشد خونده منظورم پسره است چرا باید به یه دختر دبیرستانی بگیره پسره فکر کرده دختره آفتاب مهتاب ندیده است در واقع نمیدونه قبلا یه دوست پسر داشته بفهمه محاله بگیرتش

2810