2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه از دید مردم نسبت به فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2272 بازدید | 159 پست
همین که همراه بیماری که داره از استرس میمیره رو میگید رو مخ، نشون میده چقدددد رفتارهاتون انسانیه. وا ...

خوبه گفتم بعضا 

شما چند تا پرستار بد رفتار دیدی به همه نسبت میدی 

من خودم پرستار نشدم چون تحمل و صبرشو نداشتم ولی شماهم نمیتونی برای اینهمه ادم انتظار داشته باشی پرستارا مثل مادر دلسوز باشن 

اونا مدام با ادمایی درارتباطن که بهشون بی احترامی میکنن 

اگر به ارایشگر چند صد برابر پول بدید مشکلی ندارید 

ولی کسی که تیمارتون میکنه یه فحشم میذارید کنارش 

خب بقیه کارمندا عید رو ۵ روزشو مثلا تعطیلن معلما ۱۳روزیا بقیه کارمندا پنجشنبه ها هم سر مار می‌رنیا ب ...

اره ۵ روز تعطیله رسمیه ولی اکثرا تا ۱۳ فروردین مرخصی می گیرن

ولی معلم مرخصی در طول سال تحصیلی نداره چون ۳ ماه تعطیله

با افتخار ۱۴ ساله معلمم و خیلی راضیم

مخصوصا از تعطیلاتش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها سایتی که یه عده با زیر شلواری در مورد معلم یا کادر درمان انقد یاوه میگن همین جاست انقد چرت میگن ...

اخ دقیقا

در صورتی که معلم هم تابستون بیکار نیست

یا باید برگه صحیح کنه که بچه تجدید شدن یا کلی مشکل داره حتی خیلی وقتا باید کلاسای حضوری ضمن خدمت رو شرکت کنه

معجزه کن صبر مرا 
2805
اره ۵ روز تعطیله رسمیه ولی اکثرا تا ۱۳ فروردین مرخصی می گیرنولی معلم مرخصی در طول سال تحصیلی نداره چ ...

خداروشکر 

به نظرم با این ناله ها فقط ارزش این شغل نزد مردم میاد پایین فایده دیگع ای نداره ، بهتره همکاراتون دست از این کار وردارن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
متاهلم آموزگارممجرد بودم شغل دوم داشتم

خب ادما متفاوتن 

من از اول دوس نداشتم داروسازی میخاستم 

الانم حس میکنم برام کمه

خونوادم تو گوشم خوندن 

نه وقت وحوصله کار دوم دارم نه توان پشت کنکور

من ک میگم اینطور تاپیک زدن ها اشتباهه

کاملا موافقم

سالها طول میکشه تا مردم به جایگاه علم و معلم احترام بذارن

و همچنین پزشکان چند سال بعد که برای عمل آپاندیس راهی کشورای دیگه بشیم می‌فهمن چه پزشکانی رو از دست دادیم.

افسوس که دیگه خیلی دیره.

معجزه کن صبر مرا 
خب ادما متفاوتن من از اول دوس نداشتم داروسازی میخاستم الانم حس میکنم برام کمهخونوادم تو گوشم خوندن ن ...

عزیزم خانم معلمی با شرایط شما میشناسم که پارسال دارو قبول شدن

۲۴ سالشه

معجزه کن صبر مرا 
وقتیم میگی هیچکی درک نمیکنه

عزیزم نیاز نیس کسی درک کنه

هر شغلی سختیای خودشو داره شما هم انتخابتون معلمی بوده

اگه دوس نداری بیا بریم استعفا بده منو بذارن جات😅

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
کاملا موافقم سالها طول میکشه تا مردم به جایگاه علم و معلم احترام بذارن و همچنین پزشکان چند سال بعد ک ...

در ظاهر اینطوره

مردم توی دلشون برای معلم ارزش قائل هستن حتی اگه کتمان کنن زبانی ..

لطفا لایک نکنید .سپاس
عزیزم خانم معلمی با شرایط شما میشناسم که پارسال دارو قبول شدن۲۴ سالشه

من ۲۴ سالمه ولی دیگه خیلی دیر شده واسم 

خونوادم میخان شوهرم بدن

چون پشت کنکور زیاد نبودمو رتبم از قبل خوب نبود برا پزشکی میترسم بمونم 

خیلی نا امیدم 

تازه امسال با روستای دور وپایه سخت نمیرسم واسه ارشد بخونم چه برسه کنکور

2810