2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه از دید مردم نسبت به فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 159 پست
😂😂 راستش این دو تومن فقط واسه خودمه یک ماه لباس میخرم یه ماه لوازم ارایشی یه ماه .. نمیدونم ولی اض ...

شما خانه دار هستی اگه شاغل بودین زحمت کار رو متقبل میشدین توقع داشتین حقوق خوبی دریافت کنین 

قابل قیاس نیست

لطفا لایک نکنید .سپاس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما خانه دار هستی اگه شاغل بودین زحمت کار رو متقبل میشدین توقع داشتین حقوق خوبی دریافت کنین قابل قیا ...

درسته.. ولی ادم باید همیشه قانع باشه چه شغلی بهتر از معلمی برای یه زن اونم مجرد؟؟ همه ارزوشونه 

معلم ابتدایی ۴ ماه تعطیله😃😄

عه پس عید و تعطیلات آلودگی و برف و ولادت شهادت چی 😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

تنها سایتی که یه عده با زیر شلواری در مورد معلم یا کادر درمان انقد یاوه میگن همین جاست 

انقد چرت میگن بعد میگن باور کنین مهم نیست یا مفت می‌خورید

اگه مهم نیست تاپیک رو ترک کن دوست عزیز 

اگرم تابستون تعطیل هستیم نوش جونمون زورش ب دیگران اومده 

خیلی هاتون تحمل بچه خودتون رو ندارید دوران کرونا اثبات شد این جریان ..

امیدوارم تن همه کسانیکه برای بشریت خدمت میکنن سلامت باشه 🩵

لطفا لایک نکنید .سپاس
خب بقیه ی کارمندا هم تعطیلات دارنآلودگی هم که مجازی شد متاسفانه

خب بقیه کارمندا عید رو ۵ روزشو مثلا تعطیلن معلما ۱۳روز

یا بقیه کارمندا پنجشنبه ها هم سر مار می‌رن

یا بقیه کارمندا اغلب تا عصر کار میکنن نه ۱ ظهر

اگر معلم هستید راضی باشید اگرم از حقوق راضی نیستید خب وقت آزاد زیادی دارین شغل دوم 😅

من خودم عاشق معلمی اما بد برداشت نکنید

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
نخیر کادر درمان واقعا حق دارن و سختی میکشنمثل عروس و خوانر شوهر خودمولی خاله هام و شوهر خاله هام و ع ...

حق کادر درمان دست معلما نیست دست نظام پزشکیه

از اون گذشته معلم هم زحمت میکشه اما مردم خیلی گارد دارن نسبت بهشون

من کلا برای این دو قشر فرهنگی و کادر درمان خیلی احترام قائلم

معجزه کن صبر مرا 
2810