2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه از دید مردم نسبت به فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2423 بازدید | 159 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلمی اعصاب فولادی می خواد ی جایی تدریس میکردم دختره سر کلاس چیپس میخورد بش تذکر دادم گوش نکرد دوبار باز سوم اخم کردم بش روز بعد ننشو اورده طلبکار ک چرا ب بچه ی من اخم کردی؟🙄 یا یکی اومده میگه من نمی خوام ب بچم مشق بدی و مجبورش کنی ریاضی بخونه . کلاس بقلی دانش اموز ب دبیر تف کرده دبیر پرتش کرد بیرون روز بعد کل خانوادش ریختن مدرسه ک با چ حقی بچه ی مارو انداختی بیرون. یکی بود بخاطر اوردن سیگار برا چند بار اخراج شده پدر و مادر از مدیر شکایت کردن 

باور کنید من بخاطر همین چرت و پرتا کارم ب روانشناس کشید اخرشم استعفا دادم و تمام واقعا ارزش نداشت بخاطر ی سری افراد سلامتیمو از دست بدم الانم ک کار انلاین دارم هم درامدم بهتره هم ارامش دارم

2805
چه جالب منم شوهرم مهندس عمرانه و الان تو شرکت مشاور ناظر پرو ژه هاست.. البته شوهرم پروانه مجری ساخت ...

درسته عزیزم، وضیعت ساخت و ساز مثل قبل نیس و آیندش نامعلوم. اگه اجازه بدین زیاد توضیح ندم اینجا آشنا دارم میترسم شناسایی شم🥲

خدایا من چرا امسال قبول نشدم هعیی اینقد گریه کردم 

بعد اینا..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اونو ولش کنچجوری خرج می کنی که از ۲ تومن چیزی باقی می مونه!

😂😂 راستش این دو تومن فقط واسه خودمه یک ماه لباس میخرم یه ماه لوازم ارایشی یه ماه .. نمیدونم ولی اضاف میارم خب🤭

کاش یه بار میرفتی جاشون روزی چند صد نفر چند هزار نفر ادم مریض و ناله با همراه های رو مخ بعضا بیان مگ ...

همین که همراه بیماری که داره از استرس میمیره رو میگید رو مخ، نشون میده چقدددد رفتارهاتون انسانیه. واقعا دیگه بحثی ندارم، اگر درست رفتار می‌کردید کل مملکت ازتون شاکی نبود 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خوبه اون ۳ ماه حقوقمون زباد نبوداگه زیاد بود دق میکردی

کاش معلم های محترم این توهم توطئه رو با خودشون حل کنن،باور کنید کسی درصدی اهمیت به حقوق شما و تعطیلات تون نمیده، به پیر به پیغمبر مهم نیست برامون

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
2810