2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش هر کی میبود جز خواهرش.‌‌‌‌‌..

کاش اصلا همون زنه که با شوهرت بود با پدرشوهرتم میبود.‌‌‌...

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
2805
زنهای قوی رو دوست دارم خداکمکت کنه اینم بدونیم دنیا دارمکافاته ..

واقعا دنیا دار مکافات هست من حداقل خیانت دیدم خود زنی نکردم همه جا خبر نکردم از اون طرف رفتم خودمو با درس خفه کردم هیچکس از ظاهرم هیچی نفهمید اما اون 1 ثانیه هم نمیتونه جای من باشع 

اسفند ماهی هستم با افتخار 
من خودم خیانت دیدم ولی واقعیت اینه که مقصر اصلی خود شوهر ماست حالا بقیه زمبنه فراهم کردن و کار ندارم ...

من قبول دارم مقصر شوهرمه اما مادر شوهرم میتونست نمک رو زخم من نپاشع شوهرم که خیانت کرده بود دیگه چرا مادرش این کار رو کرد نمیدونم 

چقدر زود  پس داده

خدا به خیلبا فرصت میده

پدرشوهرم مادرشوهرمو خیلی عذاب داده

طلاق گرفته 

چهل ساله منتظر کارماست و اون‌ همچنان گردنش کلفت تر میشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ب مادرشوهر گفتی ک کیه ؟؟بعد اون میاوردش خونش؟

اره اتفاقا گفتم رفتم خونشون تو بغلش گریه کردم گفتم عکس فلانی تو گوشی شوهرم بوده کمکم کن 

گفت باشه هفته بعدش رفتم خونشون دیدم زنه خونشه بعد از اون هروز با زنه بود 

کاش هر کی میبود جز خواهرش.‌‌‌‌‌..کاش اصلا همون زنه که با شوهرت بود با پدرشوهرتم میبود.‌‌‌...

اره حس میکنم بیشتر از این ناراحته که با خواهرش بوده من شنیدم حتی شوهر خاله شوهرم میخواسته پدر شوهرم رو با چاقو بزنه 

2810