2777
2789
عنوان

میدونین از چی میسوزم⁉️😩😩

410 بازدید | 31 پست

یه سری از فامیلامون بودن که هِر و از بِر تشخیص نمیدادن، سواد درست و درمونی نداشتن، حتی بلد نبودن درست و حسابی صحبت کنن، گوشه گیر و منزوی بودن، جلوی من و خانوادم موش بودن...

حالا همینا زبون دراز شدن، برای من کلاس میذارن، با شاه فالوده نمیخورن، ادعای فضل دارن....

خدایا شکرت

ولی ای خدا روا مدار که گدا معتبر شود.

طرف تا دیروز کفش کالج مشکی رو با جوراب ضخیم رنگی رنگی میپوشید و حس شیک بودن داشت.گفتیم‌باشه تو شیکی.

الآن چنان واسه من حس خود شاخ پنداری گرفته که خودشم باورش شده.

تا دیروز مداد ابرو میکشید شبیه سمندون میشد، حالا واسه من ژل ابرو میزنه اونم کج و کوله.

تا دیروز من به اونا میگفتم کار آنلاین دارم، شمام شروع کنین.حالا اونا به من میگن بیا با ما کار کن😒

کاش یکی بزنه تو گوش من یکم به خودم بیام.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حواستو بدع ب زندگیت بگو خدایا منم ب ی جای برسون چشم فقط خودمو ببینه

من اصلا کاریشون ندارم.آدمیم که شاید یک روزِ کامل هم کسی بامن حرف نزنه و تنها باشم مشکلی ندارم.

میان این مسائل رو میکنن تو چشم من

2805
اینارو ببین درس بگیر خودتو جمع کن

عمراً بخوام‌شبیه اونا باشم.

کاش میتونستم از قبل و الآنشون عکس بدم

خیلی زور زدن ولی هنوزم نشدن اونی که میخوان

ولی من خیلی بد شانسم

شوهرم شل و بی فکر و بیخیاله

فقط عربده کشی بلده

شوهرای اونا زرنگ و جمع کُن

اره بعضی هاشون تا امسال هنوز از اون کلیپس گنده ها میزاشتن کفش صندل با پاهای ترکو میپوشیدن مانتو بدونه دکمه هارو دکمه میکردن میپوشیدن از همه بدتر پالتو با صندل میپوشیدن هییییی خیلی سخته بسوز خواهر حق داری

اره بعضی هاشون تا امسال هنوز از اون کلیپس گنده ها میزاشتن کفش صندل با پاهای ترکو میپوشیدن مانتو بدون ...

ندیدی که چقدر هفته پیش حرص خوردم.

شلوار مام پوشیده بود.ب ای اینکه پاش مشخص بشه تا زیر گلوش کشیده بود بالا

بعد یه کاپشن که دکمه هاش نمیرسه و کوتاه پوشیده و اونم باز گذاشته که مثلا مده

کوله پشتی هم جوری انداخته بود با دوتا بندش که بنداش روی کلاه کاپشن گیر کرده بود.انگار موش توی کیسه انداختی.

همه لباساش نو بود ولی به تنش نمیومد

یا اون یکی تیشرت آستین کوتاه پوشیده، از روش مانتو.جفتش تنگ

خب یه لباس سایز تنت بخر بشر

عمراً بخوام‌شبیه اونا باشم.کاش میتونستم از قبل و الآنشون عکس بدمخیلی زور زدن ولی هنوزم نشدن اونی که ...

عزیزم عاقبت انتخاب خودته پس مسئولیتشو قبول کن. الان کاری باید کنی اینه ک تمرکزت رو بزاری روی رشد خودت دقیقا کاری ک اونا کردن،با ناراحتی و مقایسه کردنت با زندگی بقیه چیزی از خوشبختی اونا کم نمیشه،پس به خودت فک کن تا به ارامش برسی،تلاش کن

بهتون حق میدم منم تواقوام شوهرم خیلی اینجوری بودن الان یه جوری خودشونوکشیدن بالا وکامپوزیت دندون وقیافه های جدیددرست کردن که اگه قبلشونونمیدی میگفتی دروغ میگی کاملا درکت میکنم اسی😐

گاهی انسانم آرزوست
دیگه دنیا عوض شده قرار نیست کسی پیشرفت نکنه چون قبلا یه جور دیگه بود

نه اصلا به پیشرفت کسی کار ندارم

مبارکشون باشه هزار بار

ولی عمداً نیان نمایش بدن

خب شما مثلا داری میری مهمونی قطعاً هررررچی تازه خریدی بار میکنی میبری؟؟؟؟

ولی اینا میارن میکنن تو چشم بقیه.

عزیزم عاقبت انتخاب خودته پس مسئولیتشو قبول کن. الان کاری باید کنی اینه ک تمرکزت رو بزاری روی رشد خود ...

آخه بدبختی اینه که من شل بازی درمیارم

اگه برگردم به تنظیمات کارخونه همه چی درست میشه

2810