2777
2789
عنوان

میدونین از چی میسوزم⁉️😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 28 پست
آخه بدبختی اینه که من شل بازی درمیارماگه برگردم به تنظیمات کارخونه همه چی درست میشه

تغییر همینه عزیزم دردداره، مهم ارادته ک باید بتونی تقویتش کنی. تحمل رنج الانت سخت تره یا رنجی ک برای رشد قراره بکشی؟

ندیدی که چقدر هفته پیش حرص خوردم.شلوار مام پوشیده بود.ب ای اینکه پاش مشخص بشه تا زیر گلوش کشیده بود ...

نگم برات خواهر که تو مجالس عروسی همش وسط قر میدن موهاشون زرد عقدی میکنن رژسرخ با ابروهای مشکی ست میکنن دور چشم با مداد مشکی والبته سبز رنگ میکنن زیر بغلشون همیشه خیسه 😝😵بعضی وقتها یادشون میره سیبلاشون بردارن با لحجه فارسی بلغور میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداشاهده یکیشون ریش داره بگم انگارمردی هستش واسه خودش بعدمن ناخواسته متوجه شدم چندین جارفته واسه لیزرریشاش بعدمیاد جلو شوهرم میگه واییی نری لیزرها اصلا خوب نیست خواستم بگم لامصب من قبل لیزرتودیدم لولوبودی تویکی ازبدی لیزرنگو 

گاهی انسانم آرزوست
2805
تغییر همینه عزیزم دردداره، مهم ارادته ک باید بتونی تقویتش کنی. تحمل رنج الانت سخت تره یا رنجی ک برای ...

کاش شوهرم ب ای پیشرفت پایه بود.

بقرآن اصلا انگار این مرد تو این دنیا زندگی نمیکنه.

کار باشه کار میکنه.نباشه میخوابه.ولش کنی میدوئه خونه مادرش.

مرد زرنگ، زن رو زرنگ میکنه.

وقتی من واسه خریدن یه ونس چندماهه دارم این پا اون پا میکنم یعنی هیچی.

همینی که میگم جدیداً آدم شده، یه بار برگشت به من گفت هنوز این کاپشنتو دااااارییییییی؟😏

یعنی چی؟

یعنی من عوض شدم تو هنوز همونی.

اینه که میگم‌میسوزم

نگم برات خواهر که تو مجالس عروسی همش وسط قر میدن موهاشون زرد عقدی میکنن رژسرخ با ابروهای مشکی ست میک ...

فارسی؟

زندایی من انگلیسی زر زر میکرد.

همش میگفت بریم کنار دریا کتاب بخونیم

یا کنار دریا کفش پاشنه دار پاش کرده بود.ندار نیستنا، ولی امان از شیک بودن زیادی

کاش شوهرم ب ای پیشرفت پایه بود.بقرآن اصلا انگار این مرد تو این دنیا زندگی نمیکنه.کار باشه کار میکنه. ...

میفهمم،کاش شوهرت حمایتگر بود،پیشرفت کنارهم دیگ قشنگه.تنبلی اون رو توهم خواه ناخواه تاثیر میزاره،حق میدم بهت

فارسی؟زندایی من انگلیسی زر زر میکرد.همش میگفت بریم کنار دریا کتاب بخونیمیا کنار دریا کفش پاشنه دار پ ...

اره یسر یک نفر تابستون امسال ازاین شلوار طرح دارا مد بود بعد اون شلوار خونگی چرکو میکرد زیر مانتو میرفت بازار

اره یه جوری حرف میزنه که اره مانتوکمترازپنج تومن نمی پوشم و...

اینم هرچی از ساعت هوشمند و ایرپاد و اینا تازه خریده بود با خودش آورده بود.موهاشم معلوم بود تازه هایلایت کرده.لباساشم تازه خریده بود.

اومد همشو کرد تو چشم من و رفت.

خب درسته من ندارم بخرم ولی غرورم اجازه نمیده چیزی نگم.تبریک گفتم با لبخند.

سوالم اینه که اینا عذاب وجدان نمیگیرن؟نمیگن طرف نداره،لااقل دلشو نسوزونم؟

خداشاهده یکیشون ریش داره بگم انگارمردی هستش واسه خودش بعدمن ناخواسته متوجه شدم چندین جارفته واسه لیز ...

اینام‌بخدا از وقتی شوهر کردن از خانواده شوهر دیدن یاد گرفتن.

خانواده خودشون هنوزم که هنوزه بو نا میده از بس گوشه گیر بودن

میفهمم،کاش شوهرت حمایتگر بود،پیشرفت کنارهم دیگ قشنگه.تنبلی اون رو توهم خواه ناخواه تاثیر میزاره،حق م ...

انقد غصه میخورم.شوهر اون از وقتی رفت شرکت با اینکه سختی میکشه ولی پیشرفت کردنااااا ماشاءالله

خونه سازمانی گرفتن

طلاهاش برگشت

گوشی و ... خریدن

لپ تاپ خریدن

زنه پیش داداشش کار میکنه

به شوهر منم گفتن بیا اون شرکت.نرفت.تا خونمون ۱۰ دقیقه راه بود.سرویس داشت.حالا هی حمالی کنه خرد خرد پول بدن بهش حالش جا بیاد

ما هر روز داریم پسرفت میکنیم.

شوهرم‌حتی به فکر پول پیش نیست.کلا ۵۰ تومن داریم.خاااااک عالم تو سر من که سال دیگه اگه صاحبخونه بگه بلند شین نمیدونم چه غلطی بکنم.طلای زیادی هم ندارم.

اره یسر یک نفر تابستون امسال ازاین شلوار طرح دارا مد بود بعد اون شلوار خونگی چرکو میکرد زیر مانتو می ...

اصلا یادم میاد چی بودن و الآن واسه من کلاس میذاره دلم میخواد یقه خودمو جر بدم

اینم هرچی از ساعت هوشمند و ایرپاد و اینا تازه خریده بود با خودش آورده بود.موهاشم معلوم بود تازه هایل ...

اوناکه شعورشون دراین حدنیست فقط میخوان حقارت وکوچیک بودنشونوبااینچیزا رفع کنن اسی باشوهرت حرف بزن بازبون خوش راضیش.کن یه قدم برداره 

گاهی انسانم آرزوست