بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما از هم دوریم میاد مرخصی فقط ۵ روز انقد عاشقانس که حرصی این وسط صورت نمی گیره 😁
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
بخدا هردفعه میگم ســگ محلش میکنم و دیگه جوابش و نمیدم. ولی بعد چندروز مجبورم بخاطر دختر کوچولوم باهاش همصحبت بشم که بچه ام غصه نخوره چرا مامان بابا باهم صحبت نمیکنن
وصیت من به شما: همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨 اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥