2777
2789
عنوان

خانمایی ک لاغر کردین بیاین

200 بازدید | 41 پست

هرکار میکنم وزنم کم نمیشه قند و شیرینی رو کامل حذف کردم فست فود هم حذف کردم سیب زمینی و ماکارونی نمی‌خورم  شام نمی‌خورم اگ بخورم خیلی سبک و اول وقت میخورم ورزش هم میکنم وزنم علاوه بر اینکه کم نشده زیاد تر هم شده چکار کنم اخههههه 

یه مدت نرو روی وزنه و این روندو ادامه بده

فک کنم استپ وزنی گرفتی

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

شام و حذف نکن .

کلا ۵ وعده باید بخوری ولی سبک

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
میوه زیاد میخوری؟ مایعات خوردنت در چ حده؟

میوه چاق میکنه عزیزم ؟؟؟

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

وقتی یهو خیلی از مواد غذایی مصرفیتو کم میکنی، بدنت متابولیسمشو میاره پایین. یعنی اتوماتیک سوخت و سازشو کم میکنه.

بنابراین شما باید از هر چیز، مقدار کمشو مصرف کنی. و کنارش تحرک هم داشته باشی. حذف شیرینی جات که خیلی خوبه.  در حد روزی سه تا خرما یا دو تا بیسکوییت میشه، خورد. 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یه مدت شام رو حذف میکردم آخرین وعده من میوه بود ساعت چهار بود تا فردا صب هیچی نمی‌خورم نه تنها کم نکردم بیشترم کردم  الان هر سه وعده  اصلی و میان وعده رو دارم اما حجم کم

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
2810