2777
2789
عنوان

ضربان قلب بالا راهنمایی کنید

131 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من ۲۳ ساله هستم و قلبم در زمان استراحت ۱۱۲ بار در دقیقه میزنه و مدتی هست دچار قلب درد و بی حس شدن دست چپ میشم  

نوار قلب گرفتم اکو رفتم دکتر میگه مشکلی نداری ورزش کن و هیچ جوابی برای اینکه این درد علتش چی هست و... نداد گفت قلب شما سالم هست گفتم قرص برای تپش پروپانول بخورم گفت نه نخور اخه مگه قلب نباید زیر ۱۰۰ باشه خب این دکتر مثلا متخصص چرا اینطوری رفتار کرد!؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
منم مشکل تورو دارم اکو نوار هم مشکلی نداشت حس میکنم از معدمه دردش امونمو میبره

من مثلا کنفرانس یا سخنرانی چیزی قرارع صحبت کنم تپش رو حس میکنم و بعد درد شروع میشه تا چند ساعت ...

بله ولی اکو ندادم باید برم

اگر اکو رفتید اشتباه منو تکرار نکنید ، ۷۰۰هزار تومن پول دادم دکتره فقط رو قلب منو چک کرد با اینکه باید بغل هارو هم چک میکرد از بقیه پرسیدم گفتند برای ما همه دریچه هارو نگاه کرد 

من مثلا کنفرانس یا سخنرانی چیزی قرارع صحبت کنم تپش رو حس میکنم و بعد درد شروع میشه تا چند ساعت ...

بله منم همینطورم گاهی درد کم میشه و اینقدر هست عادی میشه برام گاهی زیاده اذیت میکنه از استرس هم میشه به منم پروپرانولول داد گفت یه مدت بخور بعد قطع کن 

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از حرصم اینو زدم پذیرفت😐
2810