2777
2789
عنوان

ضربان قلب بالا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 23 پست
من ۶ ساله که تپش قلب دارم سری اخر دکتر بهم هولتر وصل کرد و واسه ۲۴ ساعت چک شد ضربانم تا ۲۰۰ هم‌رفته ...

خیلی نگران کننده هست چون تپش قلب در طولانی مدت باعث گشاد شدن دریچه های قلبی میشه و مشکلات جدی ایجاد میکنه انشالله قلب تون خوب بشه البته بهتره بگم قلب مان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

استرس نداری؟

پانیک نمیشی شبا؟

شاید از اعصابته

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

پانیک چی هست؟

حمله عصبی 

معمولا تو شب اتفاق میفته

تنگی نفس هم همراهش هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

حمله عصبی معمولا تو شب اتفاق میفتهتنگی نفس هم همراهش هست

گاهی اوقات موقعه خواب احساس میکنم خفه دارم میشم مثلا میخام دهنم رو باز کنم قفل شده هرچی زور میزنم باز نمیشه گاهی اوقات اینجور میشم خیلی کم

گاهی اوقات موقعه خواب احساس میکنم خفه دارم میشم مثلا میخام دهنم رو باز کنم قفل شده هرچی زور میزنم با ...

همسر منم اینطوری میشد رفت دکتر روانپزشک قرص خورد خوب شد 

بعد با داروهای طب سنتی اون قرصارو گذاشت کنار

1
5
10
15
20
25
30
35
40