2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیبوسه

| مشاهده متن کامل بحث + 3485 بازدید | 128 پست
من نظرمو میگم و رک میگم ناراحت نشو .... یه مردی بهم گفت مردی که عاشق زنش باشه همه جای زنشو لیس میزنه ...

چه حرفا این چرندیات چیه میریزن تو سایت عمومی من خودم چندشم میشه همسرمم چندش میشه چه ربطی داره ب عشق و دوست داشتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور روت میشه تو سایت عمومی که همه جور آدم و همه سنی هست سوالتو بپرسی اونوقت از شوهرت خجالت میکشی

کجا بپرسه؟ شاید کسی رو نداره اون سن هایی که میگی خودشون نباید از عنوان بیان تو تایپک اونم که میاد به درک بزار بفهمه خودش هزار مریضی روحی میگیره

من نظرمو میگم و رک میگم ناراحت نشو .... یه مردی بهم گفت مردی که عاشق زنش باشه همه جای زنشو لیس میزنه ...

نه بابا ربطی نداره اصلا بعضیا بدشون میاد از تفتفی شدن

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

2805
اره من خودمم سرکارمیرم منم کارم سخته ولی میام خونه غذام حاضره همه چی اوکی انرژیم زیاده

اقایون تک بعدی هستن ،ب شوهرم گفتم بره پیش اورولوژ  حالاقرار بره

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

چطور روت میشه تو سایت عمومی که همه جور آدم و همه سنی هست سوالتو بپرسی اونوقت از شوهرت خجالت میکشی

از شوهرم خجالت نمیکشم...احساس می‌کنم اگر بگم و ببوسه اون بوسه دیگه برام فایده و لذت نداره ...چجوری بگم انگار که گدایی کردم ازش

به نمک قرقره کن مسواک بزن قشنگ 10 دقیقه پشت بندش آدامس بجو 2 تا برگ نعنا بنداز تو دهنت بمونه یه رژ ملایم بزن سیبیلتم بزن روی لباشو ببوس نه ک بری تو دهنش و آب دهن و.. انگار ک لپشه ببوش بکش عقب ببین ری اکشنش چیه 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

شوهر من یه عادت بدی داره گاز میگیره نمیدونم چطوری ترکش بدم خیلی هم خوشش میاد میخنده یه بار داشتیم می‌رفتیم مهمونی قشنگ جای دندونش زخم شده بود بعضی وقتا بهش میگم ازت شکایت میکنم دیه میگیرم😂😂

کجا بپرسه؟ شاید کسی رو نداره اون سن هایی که میگی خودشون نباید از عنوان بیان تو تایپک اونم که میاد به ...

کسی رو نداره مشاوره آنلاینم بلد نیس بگیره. 

الان مگه اینجا مشکلش حل میشه؟؟؟ 

یعنی واقعا نمیدونه اول باید با شوهرش حرف بزنه نه اینجا. 

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
2810