2777
2789
عنوان

شوهرم مجردی میخواد بره کیش😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 31 پست

خيلى دردناك 

شوهر منم رفت البته ايشون تاجر و براى كار رفت و رفتنش شبيه شوهر شما ،دعوت شده بود 

به نظر خودم كه ميتونست منو ببره ولى نبرد 

خيلى ناراحت شدم باورت ميشه يك ماه دعوا كرديم قبل رفتن ،و يك ماه بعد برگشتش و من تقريبا دو كيلو لاغر شدم 

ولى فايده اش چى بود ! پس خودتو اذيت نكن

زیر سرش بلند نشه

از اینم میترسم شوهرم تا امروز مطمئن صددرصد بودم یه درصد هم خیانت بهم نکرده و وفادار بوده ولی میترسم بره اونجا دیگه آدم سابق بر نگرده

تاریخ(۳شهریور ۱۴۰۳)من رژیمم رو شروع کردم وزن اولیه (۹۱کیلو ۴۵۰)انشالله تا عید به ۶۵ کیلو میرسم                        در تاریخ ۱۸ شهریور من شدم(۹۰کیلو ۶۵۰)خیلی کم نکردم و کاملا نا امید شدم😭ولی رژیممو ادامه میدم قوی تر از قبل  در تاریخ ۸ مهر شدم ۸۷۵۰۰ خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم امیدوارم بتونم تا آخر دوام بیارم و به وزن ۶۵ برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نزار بره بگو غلط کردی اگه بخوای بری باید مارو ببری اگه گفت نه بگو باشه منم با‌دوستام میرم شمال تو هم ...

بهش گفتم که همکارام قرار گذاشتن که ۱۵ ام تعطیله بریم شمال پنجشنبه جمعه اونجا باشیم بچه هارم میبرم گفت اصلا حرفام نزن

تاریخ(۳شهریور ۱۴۰۳)من رژیمم رو شروع کردم وزن اولیه (۹۱کیلو ۴۵۰)انشالله تا عید به ۶۵ کیلو میرسم                        در تاریخ ۱۸ شهریور من شدم(۹۰کیلو ۶۵۰)خیلی کم نکردم و کاملا نا امید شدم😭ولی رژیممو ادامه میدم قوی تر از قبل  در تاریخ ۸ مهر شدم ۸۷۵۰۰ خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم امیدوارم بتونم تا آخر دوام بیارم و به وزن ۶۵ برسم
2805
بعضیا واقعاً چرا حس مسئولیت ندارناصلا میگم زنش به کناردلش برا بچش نمی سوزه که خوش نگذرونه همه پدرها ...

وااای نگو برا بچه هاش خیلی دلسوزه بدبخت با هزار تا عذاب وجدان داره میره خودمم دلم نیومد سخت بگیرم دوماهه خونه خریدنیم درگیر مشکلات اون بود خیلی استرس داشت بخاطر همین هیچی نگفتم ولی هزار دفعه پرسید برم یا نرم دلم نمیاد بدون شما برم

بهش گفتم که همکارام قرار گذاشتن که ۱۵ ام تعطیله بریم شمال پنجشنبه جمعه اونجا باشیم بچه هارم میبرم گف ...

چطور بر ااون حلاله هر چی خوشحالش کنه بره 

برا تو نه 

بگو تو بری منم با دوستام میرم جرعت داری برو 

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭
بعضیا واقعاً چرا حس مسئولیت ندارناصلا میگم زنش به کناردلش برا بچش نمی سوزه که خوش نگذرونه همه پدرها ...

اصلا کاری به حس مسیولیت ندارم، ادم زن میگیره که باهاش وقت بگذرونه، اصلا بدون زن و بچه اش چطور بهش خوش میگذره؟؟ من جایی باشم یه خوراکی ای همسرم دوست داره بهم تعارف بشه دلم نمیاد تنها بخورمش میبرم خونه باهم بخوریم، بعد سفر؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
وااای نگو برا بچه هاش خیلی دلسوزه بدبخت با هزار تا عذاب وجدان داره میره خودمم دلم نیومد سخت بگیرم دو ...

خب چی میشه دو تا بیلیط اضافه کنه تو و دخترت هم برین

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭
خیلیییی بدهبرو تو هم هی نگو میترسم! با ماشین برید با لنچ میبرن جزیره هر طور شده خانوادگی برید

نه من اصلا نمی‌ترسم میگم به شوهرم میگفتم بریم اون میگفت از هواپیما میترسم فوبیا دارم الان نمیدونم چرا نمیترسه

بهش گفتم که همکارام قرار گذاشتن که ۱۵ ام تعطیله بریم شمال پنجشنبه جمعه اونجا باشیم بچه هارم میبرم گف ...

جدی بهش بگو اگه تو بری کیش سری بعدی باید بچه ها رو بگیری که منم با دوستام برم مسافرت و واقعا هم برو 

نذار تبدیل به اون زنی بشی که شوهرش گذاشتش تو خونه که بچه بزرگ کنه و خودش بره عشق و حال

🏃🏻‍♀️

خب چی میشه دو تا بیلیط اضافه کنه تو و دخترت هم برین

خب آخه میرن خونه همکارش سه تا مردن من کجا برم

تو رو خدا بگو چطوری وزن کم میکنی

عزیزم حذف کربوهیدرات 

2810