2777
2789
عنوان

شوهرم مجردی میخواد بره کیش😭😭

288 بازدید | 31 پست

بار اولشه همین الان یکی از دوستاش که کیش هست به شوهرم و یه دوست دیگشون بلیط میگیرم خودم براتون برا فردا راه بیفتید بیاید 

دلممم یهو گرفت شوهرم اصلا مارو مسافرت نمی‌بره دو روزه دارم بهش میگم دلم پوسید مارو ببر خیابون یه دور بزن بهمون خسته شدم صبح تا ظهر سرکارم ظهر بر میگردم تا شب غذا درست کن خونه تمیز کن درسو مشق دخترم کلاس اوله رسیدگی به دختر کوچیکم ولی نبردگفت کار دارم ولی امشب تا زنگ زدن بهش تو پوست خودش نمی‌گنجید از خوشحالی

در حالی که من بارها بهش گفتم مارو یه کیش ببر هزار تا بهونه از کیش متنفرم از هواپیما میترسم نمیتونم سوار هواپیما بشم 

البته بگم اولین بارشم هست مجردی داره میره جایی

تاریخ(۳شهریور ۱۴۰۳)من رژیمم رو شروع کردم وزن اولیه (۹۱کیلو ۴۵۰)انشالله تا عید به ۶۵ کیلو میرسم                        در تاریخ ۱۸ شهریور من شدم(۹۰کیلو ۶۵۰)خیلی کم نکردم و کاملا نا امید شدم😭ولی رژیممو ادامه میدم قوی تر از قبل  در تاریخ ۸ مهر شدم ۸۷۵۰۰ خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم امیدوارم بتونم تا آخر دوام بیارم و به وزن ۶۵ برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چطوری دلش میاد

بعضیا واقعاً چرا حس مسئولیت ندارن

اصلا میگم زنش به کنار

دلش برا بچش نمی سوزه که خوش نگذرونه 

همه پدرها از گلوشون میزنن بچشون خوشحالو مفرح باشه اون وقت این 😡😡😡😡😡

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭

وای وای اگه شوهرم بود پارش میکردم زن کلفت نیست که بچه بزرگ کنه بعد افتخارش برا مرد باشه دعوا کن بحث کن نذار بره وظیفشه به زن و بچش برسه اوف اعصابم مرد

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

جلو رو خودش به روش نیاوردم هزار بارگفت عذاب وجدان دارم نمیرم ولی خب خیلیم خوشحال بود دلش می‌خواست بره منم بروش نیاوردم گفتم برو گفت اگه تو بگی نه بخدا نمیرم هزار اون یکی دوستش اصلا عین خیالش نبود ولی این همش میگفت نه نمیام آخه زنو بچم دلم نمیاد تنها بزارم تو اتاق بود میگفت نمی‌دونست می‌شنوم 

تاریخ(۳شهریور ۱۴۰۳)من رژیمم رو شروع کردم وزن اولیه (۹۱کیلو ۴۵۰)انشالله تا عید به ۶۵ کیلو میرسم                        در تاریخ ۱۸ شهریور من شدم(۹۰کیلو ۶۵۰)خیلی کم نکردم و کاملا نا امید شدم😭ولی رژیممو ادامه میدم قوی تر از قبل  در تاریخ ۸ مهر شدم ۸۷۵۰۰ خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم امیدوارم بتونم تا آخر دوام بیارم و به وزن ۶۵ برسم
2810