2777
2789
عنوان

ذکر های گره گشا 😇

91 بازدید | 16 پست

تجربه خودتون رو بگین 

من همیشه ذکر لاحول ولا قوة رو دوست دارم 

مامانم با ذکر صلوات کارش راه میفته

شما چی

میشه برای رسیدن به حاجتم برام آیت الکرسی بخونید

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربم رو از حاجت صددرصدی و دعای مجرب گفتم تاپیک اخرم و روش خوندنش رودوست داشتید بخونید و سوالی داشتی ...

مرسی عزیزم ❤️

میشه برای رسیدن به حاجتم برام آیت الکرسی بخونید
١٥ روز واقعا نميشه

گلم چون در طول ۱۵ روز یا کمتر از ۱۵ روز خیلی تاثیر زیادی داره و موج عظیم مثبتی وارد زندگیتون میشه 

روزی ۲ جز معنای فارسی قران از اول قران تا آخر قران چون کل قران ۳۰ جز هست ۱۵ روزه تمامه 

و روزی ۲۰۰۰ ذکر 

اللهُ غَفور

گلم میشهروزی ۲ جز معنای فارسی قران از اول قران تا آخر قران چون کل قران ۳۰ جز هست ۱۵ روزه تمامه و رو ...

خيلى تا حالا ديدم اينو ميذارى 

كاش همت كنم و بخونم ببينم چى ميشه 

خيلى دلم بچه ميخواد هر دعايى بگى خوندم ،

چرا دقیق پونزده روز ؟ خیلی سخته که

چون موج عظیمی در مدت زمان کم وارد زندگیتون میشه و باعث تحولات خیلی مثبت میشه

روزی ۲ جز معنای فارسی قران از اول قران تا آخر قران چون کل قران ۳۰ جز هست ۱۵ روزه تمامه 

و روزی ۲۰۰۰ ذکر 

اللهُ غَفور

2810