2777
2789
عنوان

پسرسی ساله توجمع زد زیر گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 107 پست
عاشق چیه پرنسعلی شم ولی پرنسس خوشتیپه هاا نه خانواده اشون همین که یه دختر حاظرشه باپسرشون ازدواج کنه ...

ن بابا 

بخاطر پولای باباشم ک شده چندتا زن و حتما عوض میکنه

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دیس ایز پرنسسعلی🎀

غرورشو جلو اون همه ادم خورد کرده دختر

حالا یه ظرف شکسته ادم ک نکشته:///

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه ها یادگرفتید؟ 

دیدید😂

پس اینجوریاس 

یه دختر که عشق پوله یه پسر کص.خل میلیارد پیدا میکنه که سوسول و تیتیش مامانیه، با یکمی اویزون شدن به پسره میقاپتش😂 جالب بود 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

بخاطر گریش میگه

خب غرورش شکسته که گریه افتاده

والا منمم باشم گره‌م گیره🤦🏻‍♀️

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

حالذ این خوبه ظرف بوده برادرشور کوچیکم ۱۹ سالش بود ربگوجه از دستش افتاد ریخت مادرشوهرم ابروشو برد پسره بغض کرده بود کم مونده بود بزنه زیر گریه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
حالذ این خوبه ظرف بوده برادرشور کوچیکم ۱۹ سالش بود ربگوجه از دستش افتاد ریخت مادرشوهرم ابروشو برد پس ...

سن اینو با اون مقایسه نکن ربو ریخته پخش کرده توخونه

بچه ها یادگرفتید؟ دیدید😂پس اینجوریاس یه دختر که عشق پوله یه پسر کص.خل میلیارد پیدا میکنه که سوسول و ...

اره اونم گذاشت ما بپقابیم باباش میلیارده خودش که کفت ندارهه 😂😂😂

ولی جدا از اون بچه خوبیه خدایی خوشم میاد خاکیه

2810