2777
2789
عنوان

دیدید کسایی که اسمشون حوریه و هست

| مشاهده متن کامل بحث + 6900 بازدید | 459 پست
عههه عجیبهه

وای شخصیتاشون با هم خیلی فرق داره

یکیشون ساده و خشمگین و بی شیله پیله

یکیشون به شدت خونسرد و بیخیال

یکیشون ...... 😈

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
شاید چون دیدن نوزاد خوشگله تصمیم گرفتن حوریه بذارن که بهش بیاد 😆 یکی از دوستام چشمای عسلی داره و پو ...

من یکنفر میشناسم اسمش پریچهره ولی شبیه خوکه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
ساکت و مذهبی و نق نقو. سه تاا دیدم اینطوری بودن

از زندگیشون بگو

من دوتا دیدم هردو زشت 😑 ولی خب تو زندگی شانس داشتن شوهرشون تو مشتشون 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
اسم مائده چی؟؟

من دیدم زبون درازن ببخشیدا البته

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
ما تو خانواده یه دخترعمو داریم یه خاله که زندگی مشترک پر فراز و نشیبی دارن

اره دقیقا، خورد شدن در برابر مشکلات

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

از زندگیشون بگومن دوتا دیدم هردو زشت 😑 ولی خب تو زندگی شانس داشتن شوهرشون تو مشتشون

یکیشون ک بچه بود

یکیشون خانواده شوهرش عوضی اشغال قالتاق شوهرشم ب حرف اونا

اون یکیم بنده خدا حامله شد بچش دختر بود شوهرش حتی تا ی درمونگاهم نمیبزدش وقتی حالش بد میشد میگف برو بنداز

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

حق

مادرم ، زن عموم ،  مادر شوهر خواهرم،  دوتا از دوستام همکارم وزن همسایمون اسمشون زینب بود و همه بلا استثنا این ویژگی ها بینشون مشترک بود

عزیزم وای ممنوع نیست که کلی ادم ازت پرسیدن نی نی یار چرا باید بی دلیل تعلیق کنه واا نمیکنه بگو عزیزم

گفتم ک. حوصله بحث ندارم بگم حقیقت یه عده رو میسوزنه فعلا حوصله بحث ندارم کاربریمم لازم دارم تا دلت بخواد بیخودی تعلیغم کرده نی نی یار

2810