2777
2789
عنوان

دیدید کسایی که اسمشون حوریه و هست

| مشاهده متن کامل بحث + 6849 بازدید | 459 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو تا حوریه داشتیم یکی که مادربزرگه اون یکی بود عمرش کوتاه بود و زود عمرشو داد به شما الان اسم نوه رو گذاشتن حوریه. مادربزرگه قشنگ بود بله ولی نوه معمولیه. یه حوریه سادات هم داریم همکاریم

اونم معمولیه

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
2805
من یه حوریا میشناسم ۱۸ سالشه خوشگله ولی اسمشو دوست نداره دلش میخواد عوضش کنه. همیشه میگه اسمم قشنگ ...

قشنگه اسم حوریا و حوری و ...

من یکونفر میشناسم اسمش حوری بوو تغییرش داد به آیدا

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
زینبا همشون مظلوم‌من زیاد زینب تو زندگیم داشتم نزدیک ۵ یا ۶ تایی بودن بلا استثنا هر چی زینب دیدم مظ ...

نه من یه دوست دارم زینب ، ماشالله خوشبخته شوهرش هم خیلی دوسش داره و همه اموالشو به نامش زده 😄

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
حوریه رو نمیدونم ولی اینکه زینبا بلاکش هستن یا مریم ها خوشبختن بنظرتون حقیقت داره؟؟

نه اصلا هرکسی هم خوشی داره هم سختی حضرت  زینب هم قطعا خوشی و شادی هایی تو این دنیا داشته

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱