2777
2789
عنوان

دیدید کسایی که اسمشون حوریه و هست

| مشاهده متن کامل بحث + 8324 بازدید | 476 پست
زینبای ما اصلا مظلوم نیستن خداشاهده خیلی هم آدمای قوی و زبرورنگ و بلا هستن

قوی و زرنگ هستن ولی مظلوم و فدای بقیه اتفاقا خیلی باعرضه بودن همشون و مخصوصا باهوش و با درایت ولی هیچکس قدرشون رو نمیدونست

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم مائده چی؟؟ 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
من فاطمه هاروخیلی دوست دارم نسبت بهشون حس مثبتی دارم

😁

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

عزیزم من خودم به چنین چیزهایی باور ندارم ولی دوست دارم بشنوم جالبنشما بگو تاپیک منه من میندازمشون بی ...

یبار گفتم یه عده سوزشی شدن حوصله بحث ندارم 

منم م اینجا نی نی یار بی دلیل هی تعلیغم میکنه کاربریمو لازم دارم

اصلن اینجوری نیست یه حوری من میشناسم قیافه خاصی نداره

اره دیگه بگیر نگیر داره اینا هم احتمالا دیدن بچه هاشون خیلی خوشگلن بعدش اسماشون این گذاشتن🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
اسم مائده چی؟؟

ساکت و مذهبی و نق نقو. سه تاا دیدم اینطوری بودن

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

یبار گفتم یه عده سوزشی شدن حوصله بحث ندارم منم م اینجا نی نی یار بی دلیل هی تعلیغم میکنه کاربریمو لا ...

خداییی یگوووو 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
یبار گفتم یه عده سوزشی شدن حوصله بحث ندارم منم م اینجا نی نی یار بی دلیل هی تعلیغم میکنه کاربریمو لا ...

عزیزم وای ممنوع نیست که کلی ادم ازت پرسیدن نی نی یار چرا باید بی دلیل تعلیق کنه واا نمیکنه بگو عزیزم

کسایی ک اسمشون آیدا بوده داشتیذ اطرافتون اونا چجوری بودن

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

2810