2777
2789
عنوان

تورخدا ییاید آبرومون در خطره جون هر کسی که دوس دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 174 پست
یعنی چطور

اسی برات سرچ کردم اینو آورد

حداکثر مدت زمان ذخیره متن پیامک در مخابرات برای پرینت چقدر است؟

قابل توجه است که متن پیامک از طرف مخابرات در اختیار شما قرار نمی‌گیرد و تنها می‌توانید تا به اطلاعات سیم‌کارت 3 ماه گذشته دسترسی داشته باشید. در نتیجه در جواب این پرسش که تا چه زمان می‌توان اطلاعات پیامک و مکالمات سیم‌کارت خود را گرفت باید گفت تا 3 ماه زمان است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر بیا خیالتو راحت کنم به هیچ وجهی متن پیامک توی پرینت نمیاد

فقط شماره ی طرف میاد و اینکه چه تاریخی چن ساعت حرف زدی

متن اصلا نمیاد مگر فقط با دستور قاضی اونم یه عالمه دوندگی داره

تازه باید شوهرت ازت شکایت کنه بعد بری دادگاه بعد هزار بار رفتو امد کنی و قاضی ببینه الان خیانت کردی رای صادر میکنه که متن رو بخونه.

نگران نباش بگو بیا بریم بگیریم

تا هزار سال دیگه بهت متن پیامکارو نمیدن

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

بزارشکایت کنن بعد قاضی پروندت که مشخص شد یه روز تنها برو پیش قاضی نوضوعو بهش بگو خودش سنگ قلابشون میکنه مثل آب خوردن کاری نداره براش همچین میپجنشون که دیگه اونورا پیداشون نشه بهت قول میدم ولی همه چیو راست بگو به قاضی 

بعدم نگران نباش خودت رو نباز اصلا

تو اون موقع زن این اقا نبودی که بهش خیانت کرده باشی

اگر خیلی میترسی برو پلیس فتا بگو من ازدواج کردم این تهدید میکنه مزاحم میشه پدرشو در میاره فتا

من خودم یه بار رفتم برای مزاحمت عکسای پیجم رو برداشته بودن فتا خیلی سریع پیگیر شدن حتی طرف آوردن به غلط کردن افتاد

بزارشکایت کنن بعد قاضی پروندت که مشخص شد یه روز تنها برو پیش قاضی نوضوعو بهش بگو خودش سنگ قلابشون می ...

دقیقا الان بخاطر اینکه امار طلاق رو بیارن پایین خیلی تلاش میکنن

حتی زنو مرد خیانت میکنن بازم دادگاه پرینت متن نمیده

مطمئنی عزیزم حتی از طریق دادگاه

از اون طریقم نمیدن ولی اگر قراره کار به شکایت برسه و شوهرت ازت شکایت کنه هجون بهتر که الان جدا شی،ینی چی انقد مسخره باشن

ولی خودتو نباز پیش شوهرتو خانوادش یحوری بااعتمادبه نفس باش خیالت راحت باشه که شک نکنن بهت بگو هرکاری دوست دارید بکنید سربسته به شوهرتم بفهمون پس فردا تو زندگی ازت توقع گذشت نداشته باشه 

اخه میگن اگ دادگاه برن میشه متن پیامک و گرف از طریق دادگاه

اونوقت پدر شوهرت بره اونجا چی بگه .بره شکایت کنه بگه عروسم شیش ماه قبل این که با پسرم ازدواج کنه با یه پسر دیگع بوده ؟بعد قاضی نمیگه به توچه این وسط ؟اصلا عنوان شکایتش چیه که دادگاه بخواد پیگیری کنه؟

2810