2777
2789
عنوان

تورخدا ییاید آبرومون در خطره جون هر کسی که دوس دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2535 بازدید | 174 پست
ببین بخاطر متن پیامکا میگم وگرنه شوهرم میدونه ک باهاش دوس بودم

اسی متن پیامکا رو بعید بدونم به خانواده شوهرت فکر کنم خود قاضی فقط خودش بخونه 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
ببین بخاطر متن پیامکا میگم وگرنه شوهرم میدونه ک باهاش دوس بودم

هرمتنی اصن هرچیزی دیگ انقدم جلوش وا نده بعدشم گفتم تا 6 ماه پرینت میدن اونم قاضی عمرا حکم بده 

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گف خودم شک ندارم فقط بخاطر خونوادم بود

وا یعنی چی ،ساده نباش دختر ،بیشتر چشماتو باز کن ،الان به خاطرت جلو خانوادشو نگیره فردا بلاهای بدتری سرت میارن و هر حرفی دلشون بخوادم بهت میزنن 

عاشق خدا هستم،همون خدایی که وقتی به یادش هستم دلم آروم میگیره.

شما رو ساده گیر آوردن، اول اینکه همسرتون چرا ممضوع این حد شخصی رو به خانوادش گفته همون اول 

بعدم اینجا شما باید شکایت کنید از اون پسر ، و بگید با دروغ و افترا قصد بهم زدن زندگیتون رو داره، و حالا اون باید ثابت کنه شمال کجا بوده؟ 

شما هم به همسرتون بگید من خودم دارم به شما میگم من با این پسر دوست بودم یه سال ولی سفر نرفتم ، الانم گذشته من حریم شخصی منه، شما خوشت میاد که پیام هاتو به دوست دخترات من پیگیری کنم و به همه نشون بدم؟ 

ولی در کل اگر بهم خورد هم چیزی رو از دست ندادی یه خانواده ی بی شعور بودن فقط

خیالت راحته راحت باشه

یه روز برن دادگاه ببینن شلوغه و دو روز برن دادگاه و سه روز برن دادگاه و از کار و زندگیشون بیوفتن دیگه منصرف میشن

شکایت کردن الکی نیستا چند میلیون اول باید هزینه کرد و چند ماه پیگیرش بود 

بهت از الان میگم خیالت راحت اگه هم شکایت کنن و ببینن خیلی مراحل داره منصرف از شکایت میشن 

راستی منم خوشحال میشم مثل الان من منو راهنمایی کنی پیامک سه روز پیشم رو بخون و منو راهنمایی کن 

اولین قدم از پسره شکایت کن پلیس فتا بگو نمیخام کسی بفهمه

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

حالا پدر شوهرت از کجا فهمیده؟ عجب 

شرایط سختیه ولی با همسرت حرف بزن بگو خب اون چتارو ببینن خانوادت دیگه میشه که مثل قبل باشیم ؟ احترام و هرچیزی ازبین میره 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

آخی معلوم هست سنت خیلی کمه

آخه چرا فکر کردی متن پیامک میدن دستش 😅😅😅

اصلا همچین چیزی نیست خیالت تخت

انگار مامور موساده

بزار برن پرینت بگیرن کل پیامکها بعد ۶ ماه که کلا پاک میشه دوما اصلا و ابدا متن پیامک که به کسی نمیدن

فقط پرینت خطت اونم با رضایت خودت

تمام

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
2810