2777
2789
عنوان

نوشته دوازده ساعت قبل آزمایش خون آب نخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 31 پست
۳۰ساله دارم ازمایش میدم تاخالا نشنیدم بگن اب نخورازمایش هورمونی خواب اهمیت داره ک باید خواب بوده باس ...

برا من میشه ۵ ساعت خواب که😑💔

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

ازمایش پرولاکتین؟خیلی ازمایش حساسیه

عزیزم شما تویکی از تاپیک هات دیدم پرولاکتینت بالا بود مال منم 700 دکتر برات دارو نوشت چی نوشت 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اب خوردم قبل ازمایشاتم یجا هم خوندم اب مشکلی نداره مگه قند توشه یا چربی و .. که نتیجه رو خراب کنه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عزیزم شما تویکی از تاپیک هات دیدم پرولاکتینت بالا بود مال منم 700 دکتر برات دارو نوشت چی نوشت

رنج نرمالش چقدر بود ؟ من ۳۴ بودم با کاربرگولین هفته ای یبار شدم ۱.۴۵ اینا .. زیر حد نرمال 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

رنج نرمالش چقدر بود ؟ من ۳۴ بودم با کاربرگولین هفته ای یبار شدم ۱.۴۵ اینا .. زیر حد نرمال

علائمت چی بود دکتر برات ازمایش نوشت 

ازمایش هورمونی قبل بارداری نوشتن پرولاکتینم داخلش بود .. دید پرولاکتین ۳۴ هستش .. قبلا ۲۳ و یبارم ۴۳ بودش .. رنج نرمال ۲ تا ۲۷ 

علائم نداشتم مثل ترشح و اینا

کابرگولین ۸ تا قرص ریز بود .. ۳ تاشو استفاده کردم پرولاکتین اومد زیر حد نرمال .. منم فاصله قرصارو بیشتر کردم 

حالا امروز نوبت دکتر دارم ببینم چی میگه ایا باید ازمایشو تکرار کنم یا همینکه پرولاکتین پایین باشه خوبه

کابرگولین ۸ تا قرص ریز بود .. ۳ تاشو استفاده کردم پرولاکتین اومد زیر حد نرمال .. منم فاصله قرصارو بی ...

ممنون دوست عزیز از راهنمایت 🙏 

ممنون دوست عزیز از راهنمایت 🙏

نگفتید محدوده نرمال پرولاکتین چند بود که ۷۰۰ شده برای شما .. شاید نسبت ب رنج نرمال اونقدرم بالا نباشه و زودتر بیاد پایین 

نگفتید محدوده نرمال پرولاکتین چند بود که ۷۰۰ شده برای شما .. شاید نسبت ب رنج نرمال اونقدرم بالا نباش ...

رنج نرمال رو زده 33 تا 400 حالا نمیدونم من دو تا بارداری داشتم دیگه بچه نمی خوام به خاطر درد سینه ام ازمایش دادم سونو هم دادم اول گفتن توده داری تو سینه ات بعد فرداش رفتم کلینیک جهاد دانشگاهی میدون انقلاب دوباره سونو کردن گفتن چیز نگران کننده ای نیست ولی دردش دوباره یه چند وقته شروع شده 

رنج نرمال رو زده 33 تا 400 حالا نمیدونم من دو تا بارداری داشتم دیگه بچه نمی خوام به خاطر درد سینه ام ...

تو عکس سونو گرید چند زده برای توده اگر خواستید یه روز نگاه کنید بگید 

۳ یا ۴ یا ۵ ؟

منم فیبروادنوم دارم زیر ۱ سانته نمیدونم گرید ۳ زدن براش 

ان شاءالله که چیز خاصی نیست و قابل درمانه

تو عکس سونو گرید چند زده برای توده اگر خواستید یه روز نگاه کنید بگید ۳ یا ۴ یا ۵ ؟منم فیبروادنوم دار ...

ممنون عزیزم گرید نزده بود فقط پیشنهاد بیوپسی داده بود که دوباره سونو دادم تو خود مرکز کلینیک سرطان پستان گفتن نیازی به بیوپسی نیست  و مشکل خاصی نداری خودمم موندم به کدوم سونو اعتماد کنم حالا فردا دوباره جای دیگه سونو میشم ببینم وضعیتم چه  جوریه انشالله شما هم هر چه زودتر درمان بشین 

2810