2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی مردها هستند مشکل روانی دارند واقعا بی دلیل میزنن بد هم میزنن حالا قسمت تلخ ماجرا این جاست بازنی جفت میشن که اونم نقطه مقابلِ،

مشکل روانی اینو داره که تحقیر بشه کتک بخوره من هم عین این ماجرا از زبون دوست وآشنا شنیدم فلانی زنش به قصد کشت میزنه بعد دوسه روز دوباره خوب میشند واین چرخه تکرار میشه...

یه فیلم ترکیه ای هم ساختن اسمش یادم نیست دقیقا در مورد این  مشکل روانیه که این زن وشوهرا در کنار هم قرار میگیرند

🍃اگر ذره ای از دردها رو بیان کنم نَفَسَم چون برف همه جا را سرد میکنَد🍃
بعد از 10 سال زندگی مشترک، یکساله کم و بیش دستش بلند میشد. میزد به صورتم یا به دستم. میبخشیدمشولی ...

عزیزم خیلی عجیبه ک جدیدا اینجوررشده حتما برید مشاوره ریشه یابی کنید شاید مشکلی داره ک ازتون پنهان میکنه شاید برای نگران و ناراحت نشی شاید فشار اقتصادی روش هست هرچند با تمام این تفاسیر حق نداره کتک بزنه نه اخلاقی نه شرعی

من زمانی ک با شوهرم قهر باشم اپن لحظه واقعا ازش بدم میاد چ برسه ب این دست روم بلند کنه

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

واگذارش کردم. هم همسرم هم پدر نامردمو. پدرم هیچ تشری بهش نزد. خیلی ساده و عادی حرف زد و حرفای کلیشه ...

نفرین نکن عزیزم چون باهم زندگی میکنید خدایی نکرده دامن خودت و بچه هات میگیره میدونم ناراحت و دلشکسته ای حق داری ولی پدر بچه هات هست برای هدایت و آرامشش دعا کن سوره محمد به نیت خوش اخلاقیش بخون

وقتی ازدواج میکنیم متعهد می‌شویم قرار نیست با یه بار سیلی خوردن که شاید به خاطر مشغله اشون باشه ول ک ...

سبک زندگیتون برای خودتون قابل احترام هست دوست عزیز 

ولی از خدا میخوام نه من نه هیچ خانمی تو این مدل زندگی قرار نگیره 

من که پدر مادرم خط قرمزم هستن 

من خودم کارما هستم

ی بار زد تو گوشم تا چند روز رفتم خونه پدرم. حتی اومد برای عذر خواهی و برام کادو اورد ولی قبول نکردم. ...

همه آدمها مرتکب اشتباهات کوچک و بزرگ میشن سعی کن دلت دریایی کنی ببخشش کینه نداشته باش زخم زبون خودش گناه بزرگی هست با یاد آوری قبحش رو میشکونی براش

عزبزم مرد خشن فقط کتک نمیزنه که مثلا تو دعوا بهت میگه زشت ، خراب ، بدهیکل و ...

🥲چی بگم...واقعا سخته اینجورم هی توبه میکنم هی میا سراغم ت رویاهام ...ولی اینام ک گفتی دوست دارم باورت میشا؟؟

2810