2777
2789

شوهر من دست بزن نداره ولی حرفاش و چرت و پرتایی که میگه روی اعصابه عصبیه چشمش به زندگی بقیه‌ست حسادت همه رو میکنه زورش میگیره بره سرکار و .‌‌..

البته منم یکم حساسم

من پارسال ۶ ماه باهاش زندگی کردم ولش کردم با وسیله‌هام رفتم خونه بابام حالا دوباره برگشتم باهاش زندگی کنم اونم طبقه بالای خونه پدرشوهرم

پارسال مشکلات زیادی داشتیم از جای زندگی تا مرغاش و چیزای دیگه

الان یکم بهتر شده  (البته هنوز اولشه) ولی چرت و پرت گفتناش همین الانم هست ولی من با خودم عهد بستم که دیگه از مشکلاتم چیزی به خانوادم نگم و تحملش کنم دیگه

آخه توی طلاق گرفتن هم چیزی نیست

من ازدواج دوممه و دیگه روحیه‌ای برای طلاق ندارم هی که نمیشه طلاق گرفت

توکل به خدا🌿

کسیکه باوجود کتک هنوز طرفو دوس داره نه خله نه احمقه نه بدبخته نه بی اعتماد بنفس 

هرکی این حرفارو به این افراد بزنه برای خودش کارما درست کرده وخودشم تو اون شرایط قرار میگیره

این افراد فقط رابطه کارمیک باهمسرشون دارن و دارن کارماهاشونو تسویه میکنن همین 

معتقد به تسلسل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه مرسی

منظورم اینه از معجزه ناامید نشو ولی اصرار زیادم نکن الان من خیلی خستم از زندگی خیلی وقتا میگم کاش هییییییچ وقت کسی برا مامانم دعا نمیکرد بچه دار بشه.خیلی خستم خیلی

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

آره خیلی تلخ بود انگار من پیشت بودم وقتی میخودم متنتو اشک ریختم الانم اشک تویرچشام جمع میشه..آخه شوه ...

ببخشید ناراحتت کردم

خیلی یادآوریش واسه خودم تلخه

فک کن همسایه ها در جریان راز زندگی آدم قرار بگیرن و از فرداش چشم توچشم بشی باهاشون

آخ خدا

شوهر من دست بزن نداره ولی حرفاش و چرت و پرتایی که میگه روی اعصابه عصبیه چشمش به زندگی بقیه‌ست حسادت ...

سوره محمد بخون به نیت اینکه اخلاق خوب بشه ی زبان بند هم هست خواستی درخواست بده تا بگم بخون البته آیه قرآن هست

این آیه در مورد زنیه که اصلا به رابطه اجازه نده زدن هم توضیح داده خیلی یواش

اگه مرد رابطه نداشته باشه چی زن هم میتونه اقدامی کنه؟

مرد رختخوابش رو جدا میکنه، زن هم میتونه اینکارو کنه؟

یا نه فقط مرد میتونه؟

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
تو رو خدا اسلام رو خراب نکنید با این حرفا و علم کم تون

شما چقدر اطلاعاتتون در این مورد زیاده؟

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
اون کارشناس مذهبی بره چرت وپرت هاش وتوگوش زنی بگه گه عقلش ناقص باشه ....دین ماجای این حرف های مردسال ...

مرد سالا نیست اتفاقا کاملا مرد سالاریه چقدر اطلاعاتتون پائینه

2810