2777
2789

کتک نزده تا حالا 

ولی خب با وجود دعوامون اخم کردناش بحثای الکیمون 

دوسش دارم 

چون خیلی جاها ازم حمایت کرده چون زحمت میکشه واسمون چون ما بهم تکیه کردیم ما بهم اعتماد کردیم چون همو همدم و یار هم میدونیم 

چون خیلی دوسش دارم اگه یه روز کتک زد هم میبخشمش

ازدواجمونم سنتی بود 

نه چشم و گوش بسته ازدواج کردیم نه! 

مادر شوهرم منو در یه مراسم دیدن به شوهرم پیشنهاد دادن ایشونم منو دیدن، منم دیدم 

شناخت فامیلی داشتیم 

چند جلسه ام رفتیم باهم حرف زدیم و ازدواج کردیم 

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

کسی هست مثل من هم با نگاه کردن به شوهرش حس کنه چقدر دوسش داره😍 اما در عین حال دلش بخواد بزنه لهش کنه😤

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من خیلی دل‌رحم و مهربون ولی دوسال تمام از دست مامانش هر هفته دعوا و کتک کاری داشتیم بخشیدم و دوسش دارم چون می‌دونم ذاتش خوبه شوهر من حتی بیرون از خونه با کسی دعوا و کتک کاری نمیکنه بخاطر شرایط اینطوری عصبی شده بود حتی الآنم صحبت اون دوسال میکنیم میگه من غلط کردم دست روت بلند کردم و اشک تو چشماش جمع میشه 

فردا تولد ۳۵سالگیمه و ۱۴ساله نازایی دارم

سنتم زیاد نیست

الان همه چی درمون داره

دکترهای مختلفی برو

دکترهای قدیمی خیلی کاربلد هستن.

با دارو درست میشه

اگر نشد میتونی تخمک اهدایی بگیری

به کسی هم نگو

شوهر من خیلی دل‌رحم و مهربون ولی دوسال تمام از دست مامانش هر هفته دعوا و کتک کاری داشتیم بخشیدم و دو ...

اینم بگم زدنش درحد این بود که هولم بده یا دستم فشار بده یا نهایت یکی بزنه تو گوشم اونجوری نبود که اش و لاشم کنه یا جاییم بشکونه فقط تو آخرین دعوا گلوم فشار داد که از هوش رفتم 

شوهرم قبل عروسی سر کارت نوشتن به فامیلامون توهین کرد منم قهر کردم پاشد منو زد من خر بخشیدمش بعد اون بازم منو زد خیلی بدتر....... خیلیییی.کلا عصبیه ولی من دوسش دارم البته جدیدا دیگه زیادم دوسش ندارم!فقط منتظرم درآمد خوب داشته باشم جدا شم.اینم بگم ما دوست بودیم و من خیلیییی احساساتیم و موقع دوستی خیلی ادم خوبی بود.انا بعد ازدواج دروغاش رو شد.

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

مرسی گلم من شیراز هستم مشکلمم درمان نداره ذخیره تخمدانم صفره

مادر من تخمدانش مثل نخ شده بود و دیگه ۱ سال بود پریود نمیشد.هیچ دارو و درمانی ج نمیداد برو تاپیکمو‌ پیدا کن بخون عنوانش اینه

چرا......این حرفو زد

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

سنتم زیاد نیستالان همه چی درمون دارهدکترهای مختلفی برودکترهای قدیمی خیلی کاربلد هستن.با دارو درست می ...

از نظر پزشکی میگن ذخیره هیچ جوره بالا نمیره فقط مونده اهدایی که نتونستم تا الان باهاش کنار بیام

2810