2777
2789
من اگه پشتوانه داشتم به لحظه نمیموندم حرف مردم چیه آخه

من پشتوانه دارم ولی بچه بدبختی که اوردم مسیولیتش با منه طفل معصوم ها جز من کسی رو ندارن خداروخوش نمیاد ولشون کنم برم یا ایکه ببرمشون که بزرگ بشن عقده ای بار بیان 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بده ، اصلا بی‌خیالم نمیشه 😵‍💫خیلی دلم میخواد بدونم شوهرمم مثل کنه یا نه ،، ما هنوز اولین دادگ ...

منم همینطور نمیدونم ما زنا چرا اینطوری هستیم با وجود تمام بدی هاش هنوز دلم یکم کشش داره ای خدا

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

عمیقاً قلبم درد گرفت از بعضی از کامنت ها امیدوارم خدا همه مرد های وحشی و دست بزن دار رو آدم کنه نمون ...

الان منم حالم بده این همه زن دارن باچه مکافاتی زندگی میکنن چقدر هم زود میبخشن چقدر بدبخت ان نمونش خودم💔

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

2805
بهتره به یکی بگی کمکت کنن

من123هم رفتم بهزیستی رفتم کاری برام نکردن😔

اونجا هم گفتن بهت خونه ی مان میدیم ولی جداازبچه هات😭

بجاش بایداونجابراشون کارمیکردم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
اینا به حرف ساده اس......من گه کاراش میاد جلوچشمم ازهمه چی بیزار میشم

در عمل هم اگر اراده داشته باشی ممکنه

توکل بر خدا کن و سیاست های زنانه تو اینترنت جستجو کن بخون

کتاب های آقای عباسی ولدی رو هم اگر تونستی بخون

من خودم تجربه کردم اینا رو، الان هم بعد سالها سه تا بچه دارم و الحمدلله خوشبختم.

تو قرآن گفته شده از صبر و نماز کمک بگیرید در مشکلات.

اینکه بعد از نماز دعا کنی همسرت باهات مهربون باشه

دعا کنی خدا محبتت رو به دلش بندازه

اینکه تو زندگی صبور باشی و با سیاست های زنانه تلاش کنی رفتارهای همسرت رو اصلاح کنی

برای من و خیلی های دیگه آخرش جواب داد و بعد چند سال صبر و تلاش به خوشبختی رسیدیم 

با فکر کردن به گذشته لذت بردن از حال و آینده ات رو از بین میبری پس به گذشته فکر نکن 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود
وا کتک بخوریم بعدم تخمه ببریم براش میخام کوفت بخورن این جور مردا

ول کم بابا این جور زن هارو....مازوخیسم هستن اینا ورژن جدید دوران ناصرالدین شاه قاجارن

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

کتک خوردن روح آدم رو آزار میده ولی لزومی روان اونی که کتک میخوره مشکل نداره.... مثلا اونی که بچه اش ...

موضوع تاپیک رو اشتباه فهمیدین

گفته کسی هست که کتک بخوره و همسرشو بازم دوست داشته باشه 

منم گفتم کسی که کتک بخوره و بازم طرف رو دوست داشته باشه مشکلات روحی روانی حل نشده داره 

خیلی واضح بود حرفم کاری به تحمل کردن یا نکردن ندارم

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
2810