2777
2789
اگر خودمم از قبل ناراحت باشم، خیییییییلی تحملش سخته...به خاطر بچه م سعی خودمو میکنم...سه چهار بار اخ ...

اگه عیب ایراد خانوادتو میگه تو هم بگو یه چیز کوچیکو بزرگ کن هی بکوب تو سرش 

اگه به خودت ایراد میگیره تو هم ایراد بگیر مخصوصا ایرادای جنسی 

مردا خیلی حساسن رو این موضوع 

خودتو حساس نشون نده به حرفاش مردا عقل درست و حسابی ندارن 

وقتی هنوز نفس میکشی و زنده هستی یعنی خدا فرصت زندگی مجدد بهتون داده،هر روز که از خواب بیدار میشی یه ...

اینا به حرف ساده اس......من گه کاراش میاد جلوچشمم ازهمه چی بیزار میشم 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقدر وحشی باید بترسونیش وگرنه روان سالمی برات نمیمونه

کدوم روان خواهر من هیچی دیگه ازم نمونده

ده هابیماری اومده سراغم😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
2805
من دوسش ندارم خداشاهده فقط بخاطر بچه هام موندم و ابروی خانوادم و حرف حدیث مردم نادان

من اگه پشتوانه داشتم به لحظه نمیموندم حرف مردم چیه آخه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
وقتی ازدواج میکنیم متعهد می‌شویم قرار نیست با یه بار سیلی خوردن که شاید به خاطر مشغله اشون باشه ول ک ...

به خاطر مشغله کتک بخوری وبری شبش ذرت بخوری...!!! این سبک زندگی شماست نه همه...نه که ماهم بایه سیلی همه چی وتموم کنیم نه ما بدترش هم دیدیم ولی به راحتی هم نگذشتیم بریم بایه صورت سیلی خورده ذرت وتخمه بخوریم!!!!

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

وقتی ازدواج میکنیم متعهد می‌شویم قرار نیست با یه بار سیلی خوردن که شاید به خاطر مشغله اشون باشه ول ک ...

وا کتک بخوریم بعدم تخمه ببریم براش 

میخام کوفت بخورن این جور مردا 

شما هم متوجه این وابستگی لنتی هستیدول نمیکنه ادمو 😐

خیلی بده ، اصلا بی‌خیالم نمیشه 😵‍💫

خیلی دلم میخواد بدونم شوهرمم مثل کنه یا نه ،، ما هنوز اولین دادگاه مونم نرفتیم ، هفته بعدی دادگاه داریم 

عمیقاً قلبم درد گرفت از بعضی از کامنت ها امیدوارم خدا همه مرد های وحشی و دست بزن دار رو آدم کنه 

نمونش من همین امروز سر یه چیز مسخره داشتم کتک می‌خورم و چون مشکل قلبی دارم حالم خیلی بد شد یه لحظه نفهمیدم چی شد موقع دفاع از خودم ،پام خورد به انگشت شست و شستش الان هم ورم کرده و هم درد داره البته میتونه تکون بده نمی‌دونم شاید هم شکسته ولی من آنقدر عذاب وجدان دارم که دارم نابود میشم با اینکه اون خیلییی بلا ها سرم آورده 

لطفاً دعا کنید دستش نشکسته باشه ممنون میشم ازتون 🥲

2810