2777
2789
من پشتوانه دارم ولی بچه بدبختی که اوردم مسیولیتش با منه طفل معصوم ها جز من کسی رو ندارن خداروخوش نمی ...

همین دیگه مسئولیم درقبال بچه هامون گناه اوناچیه😭

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم خانمایی که تا الان کتک نخوردین شما لابد رفتارتون خوبه بلدید چ جور حرف بزنید درسته

وقتی که عصبیه نباید دهن به دهنش بزاری 

جواب بدی 

اصلا سعی کن دور شی 

بری دسشویی 

حموم آب باز کنی 

یری ظرف بشوری 

تو چشاش وایستا نگا کن 

جواب نده تا رد شه بگذره 

میگم خانمایی که تا الان کتک نخوردین شما لابد رفتارتون خوبه بلدید چ جور حرف بزنید درسته

متاسفم که انقد شرایط آزار دهنده و متشنج و خفقانی داشتید که فکر میکنید اگر کتک خوردین خودتون مقصرید 

واقعا از تن و ذهن درد کشیدتون معذرت می‌خوام 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
2805
در عمل هم اگر اراده داشته باشی ممکنهتوکل بر خدا کن و سیاست های زنانه تو اینترنت جستجو کن بخونکتاب ها ...

سآل هاتلاش برای یک مررررررد میخوام نباشه همچین چیزی خودم بااون سیاست هاازبین ببرم گه مثلاآقا آدم باشه ....برای مشکلات دیگه شاید جواب بده اماااااکتک کاری ووحشی گری عمرا!!!! اینارو حیوون هاهم انجام نمیدن چه برسه یک انسان 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

هر چی زبون دارتر باشی 

خرج کن تر باشی 

به خودت بیشتر برسی خوشکل کنی خودتو بالاتر از شوهر بدونی و اینو تو صحبتات بهش بفهمونی 

شوهر جرات نداره بزنتت

کسی که می‌زاره ظالم بهش ظلم کنه مظلومه و اون دنیا اشد مجازات رو در پی داره فکر نکنید کاری نمی‌کنید و از حقتون دفاع نمیکنید به راحتی آب خوردن کتک می‌خورید هنر میکنید یا اجر آخرت رو میبرید 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
متاسفم که انقد شرایط آزار دهنده و متشنج و خفقانی داشتید که فکر میکنید اگر کتک خوردین خودتون مقصرید و ...

جز آدمایی که زیاد کتک خوردم و همیشه حس میکنم حقم بوده و اعتماد به نفس صفر دارم

خود خوری نکن لطفاً تو دلت بگو به درک خوبت کردم به شوخی بهش بگو دفعه دیگه دستت روم بلند شد گردنتو می ...

ای کاش می‌توانستم 

اون لحظه واقعا میگفتم من فقط از خودم دفاع کردم ولی الان حالم بده خیلی هم بده خسته ام از بس سر چیز های چرت باهام دعوا کرده و یکی از نگرانی های الانم اینکه انگشت شستش نشکسته باشه

جز آدمایی که زیاد کتک خوردم و همیشه حس میکنم حقم بوده و اعتماد به نفس صفر دارم

بله متوجه شدم 

هیچکس حقش نیست کتک بخوره هیچکس هیچکس هیچکس نه قانونی نه شرعی نه عرفی حق هیچکس کتک خوردن نیست کاش اینو زودتر متوجه بشید دوست عزیزم

2810