2777
2789
فکرکنم وابستگی ناسالم باشه یا عشق بیمارگونهبه شانستم مونده دیگه طرف می بینی خوبه ولی همسرش دوستش ندا ...

زندگی آنقدر پیچ و خم‌ داره... الان رو‌ نبین که مدام تو گوش ملت میخونن رها باشید آزاد باشید مگه چندبار زندگی می کنید هر وقت هر کی و هر چیز حالتون رو بد کرد بکنید بندازید دور... و نتیجه شده لباس عوض کردن و آدم عوض کردن و آدمای تنها و افسرده...

یه کسایی یه سالهایی ازدواج کردن که سازش مد بود، صبوری، ساختن، تغییر دادن، تغییر کردن، تو همون سالها هم بچه دار شدن، پدر و مادرشون پیر شدن ملاحظه همه چیز رو کردن و موندن و بعضیاشونم به روزهای خوب زندگی هم رسیدن....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم جور در نمیاد!البته که من با شوهرم فقط در حد لفظی بعضی مواقع دعوا داریم اما همونم کلی دلخور م ...

اخ دقیقا گفتی

صمیمی ترین دوستم همش شوهرش کتکش میزنه اصلا دوسش نداره ولی مجبوره بسازه چون جایی واسه رفتن ندارع

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

دوستان دوستان توجه کنید

هر کسی که از شخصی در زندگیش رنج عظیم میکشه مثل کتک خوردن(دقت کنید عظیم نه رنج سطحی) احتمالا مشمول نوازش بعد کتک میشه، یعنی طرف مقابل بعدا یه جوری با مهربونی از دلش درمیاره، بعد اون شخص به این نوازش معتاد میشه و نمیتونه از این زندگی باتلاقی بیاد بیرون، اگر کسی این کامنت رو میخونه و درگیر چنین مشکلی هست، بدونه احتمالا یکی از دلایلی که نمیتونه از این رابطه بیاد بیرون اینه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
دوستان دوستان توجه کنیدهر کسی که از شخصی در زندگیش رنج عظیم میکشه مثل کتک خوردن(دقت کنید عظیم نه رنج ...

شایدم راهی نداره ديگه الان زندگی بعد طلاق خیییلی سخته خیلی

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

إنساي هاي دچار طرحواره رهاشدگي

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
شایدم راهی نداره ديگه الان زندگی بعد طلاق خیییلی سخته خیلی

ببین کلا هر کاری راهی داره، اینکه کسی راه رو نبینه احتمالا نمیخواد ببینه، با منطق به قضیه نگاه نکن. کسی که بخواد میشه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

کتک خوردم ....خیلیییی ....تحقیرم کرده خیلییییی...‌‌‌‌‌‌‌‌‌خیانت دیدم .....و دارم باهاش زنذگی میکنم اما دوستش ندارم ...چون دوتا بچه دارم و اینک شرایط طلاق ندارم حمایت کننده ندارم زدم ب بیخیالی و زندگی میکنم 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
2810