2777
2789
دلایلش مختلفهبعضیا چاره ای ندارن، جایی ندارن، حامی ندارن ، درآمد ندارن بعضیا به کتک عادت دارن قبلا خ ...

جمع بندی:

نداشتن روان سالم 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین کلا هر کاری راهی داره، اینکه کسی راه رو نبینه احتمالا نمیخواد ببینه، با منطق به قضیه نگاه نکن. ...

آره ولی دل وجرئت زیاد میخواد 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

بحث دوست داشتن هست نه موندن خب اره بعضی ها مجبورند بمونند اما ازش متنفرند

اصلا دوستش ندارن فقط اجباره. دوست داشتن نیست هیچکس نمیتونه دوست داشته باشه‌ البته شاید اوایل ازدواج کتکاری کنن و باز همو دوست داشته باشن ولی اگه زیاد بشه و مرد وحشی باشه اصلا دوست داشتن نیست. من خودم دیگه دوستش ندارم یادم میاد اوایل عاشقش بودم وقتی زنگ میزد دلم میلرزید ولی الان فقط انگار راهی ندارم 

چه اتفاقی میفته که دچار این طرحواره میشن؟

ريشه در كودكي داره.اتفاقات جور وا جور.

ولي مثال ساده و راحت

بچه كار بد ميكنه.مادرش كتكش ميزنه. بعد كتك ميگه بيا بغلم

با بچه ميره بغل مادرش

كتك ميخورم، ولي بعدش توجه ميگيرم

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
آره ولی دل وجرئت زیاد میخواد

اره خب واقعیتش اینه ه اصلا کار راحتی نیست، واقعا اگر کسی بخواد از این شرایط بیاد بیرون باید تغییر بده روانشو، وگرنه نمیتونه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
2810